BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Svedmyra - Enskede

Selebovägen 13, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 5489
  • 2101
  • 4837
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna lägenhet är både ett ljusfenomen och underbar upplevelse på samma gång. Ja, du börjar nog förstå att den snyggaste inredningsdetaljen alltid kommer vara ljuset självt – morgon, middag, kväll. Och det är ju så att vissa dagar är ljusare än andra. Men flyttar du in i den här trean kan du förvänta dig massor av ljus, varje dag.

Så ta dig friheten att göra det enkelt för dig. Att hitta livets gilla gång på denna återvändsgata lär inte bli svårt. Rent ytligt sett kan tillvaron knappast vara vackrare eller mer harmonisk än så här. Här bor du med en fot i naturen och en fot i civilisationen. Några trappor upp, på tredje våningen, är du välkommen in. Två stora sovrum och kök om 74 kvadrat, men där du dessutom har en balkong i västerläge och lägenhetens givna plats blir i den ljumma sommarsolen precis just där, på balkongen. Solnedgångarna vår och sommar kommer bli lätta byten med mobilkameran.

Hallen är rymlig så här behöver du inte vara alltför noga med var du hänger eller ställer saker när du kommer in. Titta en extra gång på det fina burspråket i vardagsrummet, så kommer du vara såld direkt och jag bara älskar det fantastiska ljus som denna lägenhet erbjuder!

Vardagsrummet är rätt så pampigt och har fönster i två väderstreck. Här behövs varken tavlor eller affischer på solnedgångar. Räkna med vackra himlar över området när solen och molnen leker tillsammans utanför. Och du missar väl inte burspråket. Väl värt att älskas.

Storleken på köket är lyxigt tilltagen. Rymden, jag menar den är slående så snart man kliver in i här. Här finns gott om förvaring, långa arbetsytor och plats för matbord vid fönstret. Till vardags blir detta det naturliga hänget, till frukost, mellis och kvällsmackan.

Sovrummet är precis lagom stort, visst? Självklart får det plats en dubbelsäng här. Till det mer praktiska hör att du sover med fönstret öppet i vädringsläge utan att störas av något. Skulle kunna vara småfåglarna då, som tjattrar. Det andra sovrummet har ögonblicket mot väster och det innebär fin kvällssol och gynnar den som gärna ligger och drar sig länge på morgonen. Som du ser är rummet stort nog för att rymma både en liten människas säng eller arbetshörna.

I badrummet ryms flera funktioner, både tvagning och piff. Pryttlar och pinaler stoppas med fördel i något av skåpen, så håller du städat och snyggt hur lätt som helst. Tvättmaskin och torktumlare är en lyx, men tvätten gör sig inte själv här heller, även om logistiken är perfekt planerad.