BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Kristallvägen 64

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 7703
  • 2308
  • 2913
Värdera din bostad

Beskrivning

Längtar du efter att få utforma en lägenhet helt efter eget tycke och smak? Näst högst upp i huset i den charmiga 50-talsfastigheten, finns det här hemmet som är i behov av omsorg.

Bostaden har ett fint ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Från kök och vardagsrum har du en rofylld utsikt över det gröna skogspartiet utanför. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen. 
I andra ändan av bostaden är sovrummet beläget, bra i storlek och med ingång till klädkammare. En annan trevlig detalj i sovrummet är den franska balkongen. Helkaklat badrum med öppningsbart fönster. År 2010-2011 utfördes stambyte.

En kort promenad bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Här bor du med ca 15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Som boende här har man närhet till det mesta.

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm


Balkong 
Från vardagsrummet nås balkongen som ligger helt fritt från insyn, i stället har du utsikt över skogspartiet precis utanför. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Här kan du möblera med växter och en utemöbel.

Vardagsrum
Vardagsrummet, som ligger helt fritt från insyn, har plats för en stor soffa, fåtölj, bokhylla och TV-möbel. Ostört läge med underbar utsikt över trädtopparna utanför. 

Kök
Trevligt kök som du kan utforma helt efter tycke och smak! Om du gillar 50-talet så kanske originalköket med de fina beslagen går att bevara. Intill fönstret finns plats för ett matbord som går att duka upp för 4-6 personer.  

Sovrum 
Stort sovrum med plats för en dubbelsäng, nattduksbord och en fåtölj. Längs ena väggen finns plats för garderober.
I anslutning till sovrummet finns också en klädkammare som rymmer mycket.

Badrum
Stambytt och fräscht badrum med badkar, handfat, spegel och WC. En trevlig detalj är det öppningsbara fönstret. 

Hall
Välplanerad hall med charmiga originalgarderober samt hatthylla. Från hallen får du en trevlig vy över lägenheten. 
Förutom goda förvaringsmöjligheter i bostaden så förfogar bostadsrättsinnehavaren över ett källarförråd.