BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järlasjöbrinken 10

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 3597
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen har ni chansen att köpa denna fantastiskt fina och unika lägenhet i Järla sjö med stor uteplats om ca 21 kvm i Nackas bästa läge. Här bor man med en direkt vattenkontakt och en oslagbar utsikt, en perfekt bostad för dig som söker efter det lilla extra. Bostaden erbjuder allt från stora och öppna rum, stora fönsterpartier samt en fantastisk uteplats i soligt söderläge. Perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur samt kommunikationer in till City! Detta är en lägenhet ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Från hallen når man vardagsrummet som har fantastisk utsikt och ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är öppet och ljust tack vare de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Här får man enkelt plats med soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang för middagsbjudningar. Från vardagsrummet kommer man ut till den fantastiska uteplatsen som är hjärtat av hela bostaden. Uteplatsen är generös tilltagen som rymmer större utegrupp, grillmöjligheter och gröna växter. Oslagbar vattenutsikt och sol hela dagen.

Köket som är från Marbodal är nyrenoverat från 2017 med ljusgrå köksluckor och marmorskiva. Köket är fullt maskinellt utrustat med induktionshäll/ugn, fläkt, kyl och frys, inbyggd mikro och diskmaskin.

Bostaden erbjuder även ett stort sovrum som rymmer större dubbelsäng och har bra förvaring i form av garderober. Även här har man den fantastiska utsikten mot vattnet.

Badrummet är generöst med wc, dusch, handfat med förvaring, spegel, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. 

 

- Bo i en unik bostad granne med vattnet

- Nyproducerad lägenhet sen 2017, bara att flytta in!

- Stor uteplats i ett fantastiskt läge med sol hela dagen

- Bra planlösning

- Externt förråd som hör till bostaden

- Exklusivt kök

- Stabil förening med god ekonomi

- Möjlighet att hyra båtplats utanför

- Billigt boende med låg avgift