BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra skogen/Huvudsta/Solna

Huvudstalundsvägen 10

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 1577
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett charmigt och ljust boende med trevlig balkong, optimal planlösning och trivsamt ljusinsläpp! I en skyddad och rogivande omgivning bor du med pulsen runt hörnet. Huvudsta har fördelen att ligga strategiskt på gränsen mellan norrort och innerstad med optimala kommunala transportmöjligheter. På ett par minuters promenad når du Solna Centrum med tunnelbana, tvärbana samt bussar. Dessutom finns pendeltåg på behagligt promenadavstånd. Härifrån tar du dig till centrala Stockholm på ca 10 minuter.

Lägenheten är välplanerad med en öppen planlösning. Stort och rymligt badrum med dusch, golvvärme och förvaringsskåp. Vidare är hallen rymlig med bra förvaringsmöjligheter tack vare 3 platsbyggda garderober. Mellan kök och vardagsrum är det öppet med plats för matbord, kontorsplats och soffhörna. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva i form av diskmaskin, ugn med spis samt mikro. Dessutom finns gott om förvaring och gedigna arbetsytor samt stor kyl och frys. Ett användarvänligt kök för dig som gillar att laga mat. Sovrummet ligger separat med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler.
Som kronan på verket har du en stor balkong i bästa solläge. Här får du plats med en större soffgrupp alternativt matplats samt planteringar. Öppet läge ut mot grönskan och stora fält utan insyn.

Brf Huvudstalund är en välskött förening. Föreningen består av 90 lägenheter fördelat på sex fastigheter, belägna i ett rofyllt område. Genomgående gott skick på fastigheterna och en stadig ekonomi. Föreningen förfogar över tvättstuga, gemensamma förråd samt förråd till alla lägenheter. Föreningen förfogar även över en större grillplats som medlemmar kan nyttja för födelsedagsfiranden eller dylikt.

- Stor balkong med bästa solläge
- Öppen och social planlösning
- Nära Solna Centrum med alla dess kommunikationer
- Ljus med härlig grönska i omgivningen
- Rymligt förråd
- Genomgående hög standard!
- Gott om parkeringar och garageplatser i föreningen

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Solna. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.