BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 9

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 4706
  • 758
  • 2448
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna magiska trea med högt läge i en av Årstas bästa föreningar. En riktig Årsta pärla med fina originaldetaljer välbevarade såsom, stengolv, vackra fiskbensparkettgolv, fönsterbrädor och inbyggd förvaring


Härlig gaveltrea med optimal planlösning och högt beläget på 6 trappor. Fullutrustat kök med klinkergolv med golvvärme och matplats för familjen intill fönster med utsikt mot Globen och Tele 2 Arena. Smakfullt vardagsrum som ger en härlig sällskapsyta för hela familjen.  Från vardagsrummet så har man utgång till generös balkong med utsikt över Södermalm. Två insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemag. Välkomnande hall med bra avhängningsytor och tidstypisk nisch mot vardagsrummet. Stambytt fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. med värmeslingor. Badrummet är utrustat med dusch, WC, handfat med kommod, badrumsskåp samt förberett för tvättmaskin.

Stabil och populär förening som äger marken och har en god ekonomi, låga avgifter och låg belåningsgrad. Välskött hus där alla större renoveringar redan är gjorda. Närhet till Årstatorg, Gullmarsplan, Årstaviken samt kommunikationer direkt utanför dörren.

 

- Högt och fritt läge
- Populär förening som äger marken
- Generöst vardagsrum med vackert golv
- Två bra sovrum
- Balkong med fritt läge
- Två förråd
- Internet ingår i avgiften
- Stambytt fräscht badrum
- Nära Gullmarsplan och utmärkta kommunikationer