BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 143

  • 1 rum och kök
  • 28.5 kvm
  • Såld
  • 229
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till en av områdets allra finaste ettor! Här får du en otroligt välplanerad lägenhet med suveränt läge, renoverat kök och badrum samt en låg avgift!

Med ingång från föreningens välskötta och lugna innergård når vi denna trevliga bostad om 28,5 kvadrat. Här återfinns en mycket genomtänkt planlösning. Smakfullt renoverad lägenhet med ljusa ytskikt och öppna ytor för en social vardag. Bästa läget på balkongen som är fri från insyn. Köket är stilrent och har bra förvaring i över- och underskåp. Badrummet är tidlöst renoverat och utrustat med dusch, WC och handfat med kommod. Lägenhetens fönster har ett oslagbart fritt läge. Här bor du med direkt närhet till Högdalens centrum med tunnelbana och buss.

Det är bara ett stenkast till tunnelbanan som bland annat tar dig till T-Centralen på cirka 20 minuter och Globen på 8 minuter. Vid Globenområdet finns en galleria och två stora arenor där nöjesutbudet är nästintill obegränsat. Dessutom finns ett upplevelsecenter under Tele2 arena med flertalet restauranger, bowling och minigolf. Det är också nära till innerstadens puls, ca 8 minuter till Södermalm där man hittar ett stort utbud av restauranger, pubar, biografer och teatrar.