BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Perronggatan 3, vån 5

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 8031
  • 1944
  • 1098
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket fin lägenhet belägen högst upp i huset med en rymlig balkong mot lugn och trevlig gård. Bostaden är smakfullt inredd med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med den genomgående planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten:

Hall
Välkomnande möblerbar hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av tre garderober (den ena garderoben är inredd som städskåp). Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av charm och fina ekparkettgolv som löper vidare in i lägenheten. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för såväl soffgrupp, matsalsbord och övrigt passande möblemang. Rummet har god kontakt med köket vilket skapar stora sociala ytor.

Kök
Påkostat och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, spishäll samt en spisfläkt. Sober spotlightsbelysning ovan bänkytor ger köket det lilla extra. Matplatsen är trevlig placerad kökets fönster.

Klädkammare
I anslutning till köket ligger lägenhetens rymlig klädkammare.

Sovrum
Rofyllt sovrum med lugnt läge mot föreningens trevliga gård. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng, skrivbord som övrigt passande möblemang. För förvaring finns två garderober. Från sovrummet når man även lägenhetens härliga balkong. 

Rymlig balkong
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns gott plats för en rejäl sittgrupp och här har man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och bara njuta av solen och sommaren.

Badrum
Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, dusch och duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare.

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra förråd som ligger separat på vån 1, avskilt från övriga förråd. Här får man ett eget utrymme nås via en riktig dörr och som öppnas med lägenhetsnyckeln.