BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 81, uteplats

  • 1 rum och kök
  • 24.5 kvm
  • Såld
  • 3012
  • 295
  • 2292
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Välkommen till denna underbara 1:a med stor uteplats om ca 15 kvm i söderläge! Här erbjuds renoverat kök med stilrena detaljer, diskmaskin och generöst ljusinsläpp. Väldisponerade kvadratmetrar kännetecknar lägenheten med allrum, separat kök och sovalkov. Här bor du i en gedigen, stor och välskött bostadsrättsförening med låg belåning och 30 meter från buss 160 (mot Gullmarsplan och Årstaberg) samt samma gata som flera trevliga restauranger. Du når dessutom Årstaviken med ett par minuters promenad. 


Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall med klinkergolv. I hallen finns originalgarderober med överskåp som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Invid entrén finns dessutom plats för avhängning och skoställ. Säkerhetsdörr är installerad. Lägenheten erbjuder allrum med sovalkov som erbjuder plats för stor säng. Rummet har dessutom utrymme för soffa, tv-möbel och matplats. Fullt utrustat kök med praktiska förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här finns kombinerad kyl och frys från märket Smeg, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Fräscht, stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv, utrustat med duschhörna, förvaring, handfat och vägghängd WC. 

- Härlig uteplats i solsäkert söderläge
- Sovalkov
- Renoverat kök (2019)
- Stambytt badrum
- Årstaparkett
- Nära till buss (ca 30 m)
- Flertal restauranger på samma gata
- Naturnära läge
- Trygg förening med övernattningslägenhet
- Cykelförråd, förråd och tvättstuga i källaren

 Allmänt om Årstavägen
På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.