BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 2, NB

  • 3 rum och kök
  • 76.5 kvm
  • Såld
  • 4902
  • 890
  • 3973
Värdera din bostad

Beskrivning

På mysiga och barnvänliga Hildebergsvägen ligger denna ljusa och perfekt planerade 3:a med härlig radhuskänsla. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning med utgång till egen uteplats som gör det möjligt att njuta av solen och grönskan. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har två rymliga sovrum, alla i lugnt och ostört läge. 

Bostaden är i genomgående gott skick. Härtill finns ett stort och välutrustat badrum. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som är genomgående i hela bostaden. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata.

Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Uteplats - Sommarens räddning! 
Bostaden har en rymlig och solig uteplats med egen utgång till den lummiga gården. Här kan man med fördel njuta av solen och lummigheten medan man har fri uppsikt över barnen. På innergården intill finns även en nybygg lekplats för barnen. Perfekt för familjen som vill få radhuskänslan men inte vill göra avkall innerstans alla fördelar. 

Vardagsrum - Stort och socialt 
Öppen och socialt inbjudande planlösning med stora fönsterpartier i gavelläge som ger ett härligt ljusinsläpp och trevlig utsikt över naturen utanför. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord med plats för vännerna. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. 

Kök- Fokus på umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita stilrena skåp och perfekta arbetsytor med vitt kakel ovanför. Extra arbets- och förvaringsytor finns via en platsbyggd köksö som blir en naturlig plats att samlas runt. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin samt inbyggd varmluftsugn. Allt smakfullt och påkostat. Här finns även matplats för det stora sällskapet med fri utsikt över naturen via stora fönsterpartier.

Badrum - Stilfullt 
Modernt helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar med passande mosaikvägg i svart. Badrummet är utrustat med handfat, wc, spegelskåp samt dusch med duschvägg. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och goda förvaringsytor ovanför.

Sovrum  Lugnt och ostört läge
Två bra sovrum i varierande storlek och är lugnt belägna med grönskande omgivning. Rummen har generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Det mindre rummet passar utmärkt som barnrum med plats för säng och garderob. Den vackra ekparketten pryder rummens golv och väggarna är i behaglig kulör.

Hall – Ljus med plats för säsongens alla kläder
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter för både jackor och skor direkt innanför dörren. Vidare in i hallen finns plats för skrivbord eller extra garderober. Optimala förvaringsytor finns via en stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna är ljusa, vilket är genomgående i hela lägenheten.

Här trivs man och det är bara att flytta in!