BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Slätbaksvägen 6, uteplats

  • 3 rum och kök
  • 55.5 kvm
  • Såld
  • 2900
  • 500
  • 4945
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Unik gaveltrea med insynsskyddad och solig uteplats
En välplanerad gaveltrea som ger sken av radhuskänsla och är belägen i populärt område på återvändsgata. Denna bostad passar den lilla barnfamiljen precis lika väl som de äldre paret. Här kan du ställa höga krav på ljusinsläpp, närhet till grönska, vackra ytskikt och detaljer i original. Bostaden ingår i en av Årstas bästa föreningar med mycket låg belåning.

Välkommen att upptäcka en gömd pärla. I detta suterrängbyggda hus öppnar sig en ljus gavellägenhet på markplan i grönskande omgivningar. Läget är så skyddat att även den som känner sitt Årsta blir överraskad av detta smultronställe. Inbjudande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Utrustad med säkerhetsdörr. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén.  Detta ger mycket goda förvaringsmöjligheter. Genomtänkt och rymligt kök med gott om plats för arbetsytor och förvaring.  Stilrent inrett med ljust material som genomgående tema. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Väl tilltagna arbetsytor och praktisk, generös samt genomtänkt förvaring. Invid köket finns möjlighet till matplats för sällskap om minst 4 personer. Fräscht och helkaklat badrum som är stambytt. Utrustat med badkar, wc, golvvärme, badrumsskåp, förvaring, tvättmaskin och handfat. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Rymligt, insynsskyddat och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Här erbjuds mycket generöst ljusinsläpp tack vare gavelläget. Vackert och välbevarat golv. Här finns gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som tv-möbel och/eller extra matplats. Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga uteplats belägen i ett klockrent skyddat sydvästligt läge vid en grönskande slänt. Här finns både altan och vindskydd. Blomstrande växter avlöser varandra från tidiga mars fram till september. Året runt kan ekorrar siktas bland de vackra tallträden. För den odlingsintresserade finns goda möjligheter att sätta sin prägel men föreningen har trädgårdsmästare för allmänt underhåll. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng i ena.

- Uteplats
- Gaveltrea
- Mycket bra förvaring
- Källarförråd
- Lummig omgivning
- Bevarat original
- Mycket populär adress
- Gedigen bostadsrättsförening med låg belåning
- Närhet till Årsta torg och Årstaskogen med promenadstråk vid vattnet
- Goda kommunikationer nära Gullmarsplan, Linde och Globen

Uteplats med lummig omgivning - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö!
Denna bostad erbjuder en rymlig och insynsskyddad uteplats. Här erbjuds sol från dagtid till kväll. Belägen med ett lugnt och lummigt läge. Missa inte möjligheten!