BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 111, uteplats

  • 1.5 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 4866
  • 485
  • 4941
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om lägenheten
Välkomna till denna optimala och väldisponerade 1,5:a belägen på populära och lugna Sköntorpsvägen 111. Här bor du på mycket välplanerade kvadratmetrar med en lummig och rymlig uteplats. Fastigheten har en innergård som vetter mot en trafiksnål gata med naturskön grönska runtomkring. Årstaviken och Årstaskogen är dina närmaste grannar.

Luft och rymd genomsyrar denna välkomnande 1,5:a, endast ett stenkast från levande Årsta torg. Den ljusa och rymliga hallen öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Här finns plats för att hänga av sig i direkt anslutning till entrén. Från entrén når du lägenhetens stora klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Ovanför dörren finns ett litet fönster som släpper in dagsljus. Här finns möjlighet till det lilla hemmakontoret. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffgrupp och matbord. Här finns också en rofylld sovalkov med utrymme för stor säng. Från vardagsrummet nås lägenhetens insynsskyddade uteplats i sydostligt läge. Perfekt för dig som tycker om att odla och pyssla i trädgården! Uteplatsen omges av nyplanterat buskage som bidrar till skyddat läge. Luftigt kök med arbetsytor, gott om plats för förvaring samt matbord. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn och fläkt. Fräscht, stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Här finns skön golvvärme, tvättmaskin, dusch, handfat, wc och förvaring.

- Unik uteplats
- Insynsskyddad
- Hiss i huset
- Välskött förening
- Bra skick
- Årstaviken som närmsta granne
- Låg belåning
- Källarförråd

Allmänt om föreningen
Stabil och välskött förening med ordning och reda på finanserna. Belägen endast ett stenkast från Årstaskogen, Årstaviken och Årsta torg. Utöver detta finns utsiktsplats över Södermalm där man kan njuta av solnedgången och bad. Efter badet kan man med några minuters promenad gå ner till det lokala Creperiet, restaurangen Två små svin eller Årstabo Café för att avsluta kvällen.