BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Annedal

Bällstavägen 48

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

* Ca 600 meter till Sundbyberg
* Gavel
* Stor inglasad uteplats i söderläge
* Tvättmaskin och torktumlare
* Stabil förening med bra ekonomi

Toppmodernt och så gott som helt nytt boende i trevliga och populära Annedal. Här finner du en modern gavellägenhet på 54 kvm med öppen planlösning. Lägenheten har en fantastisk uteplats i söderläge. Uteplatsen rymmer en stor soffgrupp, grill och övrig möblemang. Uteplatsen är dessutom inglasad. Stora fönsterpartier i kombination med att lägenheten ligger i gavel, ger ett generöst ljusinsläpp i hela lägenheten. Kök och badrum är utrustade med all modern utrustning som behövs för ett enkelt och praktiskt boende.
Välskött förening!

Trevligt område med både ICA- butik, flertalet restauranger och caféer. Behagligt promenadavstånd till Sundbyberg med goda kommunikationer och gott service utbud.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök . Våningsplan 1, hiss finns. Lägenhetsnummer 11102. Föreningen Brf TorgEtt.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 3 330 kr (Värme, kallvatten ingår).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Byggår
2015

Uppvärmning
Fjärrvärme

Utförda renoveringar och planerade renoveringar
Inga utförda renoveringar eller planerade renoveringar

Föreningen och fastigheten
Brf TorgEtt bildades 2015. Föreningen innehar tomträtt, var avgäld är oförändrad till 2023-07-01. I föreningen finns totalt 65 lägenheter där samtliga är bostadsrätter och 4 lokaler som dom hyr ut, vilket ger bra intäkter.

Föreningen har en gemensam innergård och övernattningslägenhet. Övernattningslägenheten kan hyras för 250-300kr/dygn, denna kan bokas obegränsat antal gånger per år.

Föreningen har en egen hemsida; brftorgett.se/

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

TV- och internetanslutning
Kabel-TV och bredband finns indraget via Ownit (1000/1000). Obligatoriskt tillägg i avgiften, 174 kr/månaden. 

Parkering
Föreningen har 45 st garageplatser som kostar 1000 kr/mån, ingen kö för tillfället (6/9-2022). 18 av dessa platser är för elbil som kostar 1200 kr/mån + ca 2,5kr/kwh.

Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift tas ut om 1 190 kr som betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
Pantsättningsavgift tas ut om 476 kr per pant.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt. Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Övrigt
Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Gemensamt källsorteringsrum på Kamomillagatan 3A

Områdesbeskrivning

Bostaden ligger i populära Annedal som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a. Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker.

De senaste åren har Annedal utvecklats enormt med fler och fler nyöppnade restauranger och minilivs samt nyöppnade ICA Annedal. En hel del butiker har tagit sig in i området och närservice som skrädderi. En kort promenad från bostaden ligger bland annat sushi-restaurang, pizzeria och ett närlivs samt ICA Annedal.

För den promenerande binds Annedal på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten.

Likt Sundbybergs Centrum ligger även nya Bromma Blocks och Bromma Flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.

Några minuter bort finns flera olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm, flygbussarna till Arlanda går från området. Nyöppnade tvärbanan tar dig till Sundbyberg C vidare till Solna Station eller Alvik C i Bromma åt andra hållet.

I området finns ett stort och gott utbud av skolor och förskolor. Mariehällsskolan med plats för ca 700 elever från förskoleklass upp till årskurs 6.  Idag finns ett 7 förskolor i absolut närhet och ca 3 km från Mariehäll ligger Sundby skola med ca 900 elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Man tar sig även enkelt via kommunikationerna till Bromma- och Blackebergs gymnasium.