BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Storängen

Stubbsundsvägen 1B

  • 6 rum och kök
  • 150 kvm
  • Såld
  • 6204
  • 460
  • 6699
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk bostad för hela familjen i populära Storängen!
Välkomna att uppleva denna stora unika bostad om totalt 170 kvm med trivsam radhuskänsla! 

I denna exklusiva och pampiga 6-rummare på tre plan om totalt 170 kvm har du nära till allt. Från den egna parkeringen i direkt anslutning till bostaden med egen ingång, välkomnas man in i denna fantastiska radhuslägenhet. Huset slutfördes 2014 och all interiör i bostaden är av hög kvalitet med påkostade materialval och smart dimbar belysning. Bostaden disponeras med stora sociala ytor med väldigt generöst kök med matplats och ett riktigt pampigt vardagsrum. Utöver dessa utrymmen finns fyra stycken bra sovrum, en ordentlig tvättstuga och två bra badrum. Utvändigt har man en egen altan med stor markis på framsidan och en täppa samt en altan på baksidan med utgång från mellanplan. För att inte nöja sig där finns också en balkong och en terass högst upp i huset. Bostaden måste upplevas på plats, här vill man bo och här kommer ni att trivas!

Bostaden är belägen i ett attraktivt villaområde i Storängen med vacker omkringliggande natur och närhet till två naturreservat, Nackareservatet och Nyckelviken. I Nyckelviken finns en 4H-gård med djur, utegym, handelsträdgård och ett litet kafé. På helgerna anordnar de korvgrillning och hästridning för de små. Det finns också ett motionsspår runt området. 130 meter från bostaden når ni Saltsjöbanan som tar er in till stan på ca 10 minuter. Nacka Forum med all tänkbar service och ICA Maxi någon enstaka minut ifrån med bil eller cykel. Samt badplats vid Långsjön en kort promenad från bostaden.

Bostaden har stora sociala ytor både inne och ute. Här kan hela familjen få utrymme för sig själv och tillsammans med sina vänner. Sovrummen är generösa med plats för säng, skrivbord och klädförvaring. Två fräscha badrum med toalett och dusch/badkar. På nedre plan har man en generös tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och klädförvaring. Köket har stora arbetsytor och gott om förvaring med en praktisk köksö. Köket är fullt utrustat maskinellt och har en trevlig matplats för hela familjen med möjlighet för stora bjudningar. Köksbänkarna och stänkskydd kläs i vacker marmor. Fönsterpartierna från köket är öppningsbara vilket öppnar upp en fantastisk rymd och kontakt mot uteplatsen på sommarhalvåret. Terrassen blir då en del av köket. 

- Beläget i populära och familjevänliga Storängen
- Unikt arkitektritat
- Generös takhöjd
- Härliga sociala ytor
- Fint ljusinsläpp
- Soligt läge med härliga uteplatser och trädgård
- Stor parkering, laddstolpe ingår (kostnad dras på egna elräkningen)
- En mer privat del. Perfekt för övernattande gäster. 
- Fyra rymliga sovrum
- Stort och pampigt vardagsrum 
- Mysig altan i söder med stor markis
- Påkostade materialval
- Larm från Verisure
- Smart belysningsstyrning

Kom och upplev bostaden på plats och känn in den otroliga charmen och frihetskänslan. Ni kommer inte att bli besvikna!