BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre kronors väg 39, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 5.300.000 kr / Såld
  • 5676
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 3a i Oscar Properties historiska projekt Bageriet! När man sett bostaden och dess fantastiska läge så förstår man hur lyxigt man faktiskt kan bo.

Unik 3.a med optimal planlösning och högt i tak i historiska Bageriet. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang om så önskas. 

Köket i bostaden är special- och arkitektritat, bänk- och högskåp med släta luckor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap.

Bostadens första sovrum är mycket rymligt och här får man enkelt plats med dubbelsäng och gott med plats för skrivbordsdel. Bra förvaring i form av inbyggda garderober. 

Bostadens andra sovrum är också välplanerat och passar perfekt som barnrum/kontor eller gästrum.

Badrummet är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handdukstork, golvvärme, handfat, tvättmaskin, torktumlare samt dusch. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande.

Varmt välkommen på visning!

 

- Exklusiv och toppmodern bostad.

- Fint vitpigmenterat enstavigt ekgolv som är genomgående för hela bostaden. 

- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet.

- Direkt närhet till alla bekvämligheter samt kommunikationer in till City med buss och pendelbåt.