BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 3a, 10tr

  • 5 rum och kök
  • 134.5 kvm
  • Såld
  • 28114
  • 6104
  • 10818
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en drömbostad med magisk vy över Hammarbyleden och Stockholm skyline. Belägen i högt och ljust läge på 10:e våningen med stor gavelbalkong om 44kvm och fönsterpartier med vidsträckt utsikt över Hammarbyleden. Bostaden är genomgående stilren, modern och i mycket bra skick med ljusa ytskikt och erbjuder spatiösa sociala ytor, fyra välplanerade sovrum, två badrum,  god förvaring med lättillgängligt förråd på plan 2.

Lägenheten är belägen ett stenkast från Skanstull och endast ett par meter till solbryggorna och härliga promenadstråk längs vattnet. Vid kajkanten finner du mysiga caféer och ett flertal restauranger. Populära Haga bageri ligger i samma fastighet. Fastigheten är byggd 2015 med stor hiss och garage i huset.

Hall
Välkomnande entré med bra förvaring bakom två skjutdörrsgarderober samt plats för övrig möblering. Båda badrummen och tre av lägenhetens fyra sovrum ligger i direkt anslutning till hallen.

Sovrum 1
Fint sovrum med walk-in-closet som erbjuder plats för säng och övrig möblering.

Sovrum 2
Även detta ett fint sovrum med plats för säng och övrig möblering.

Sovrum 3
Detta sovrum når du från vardagsrummet. Har fönster utmed balkongen, och därmed även en fin vy mot Hammarby Sjöstad och hammarbyleden.

Sovrum 4
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring bakom inbyggda garderobslösningar i form av skjutdörrsgarderob som går längs hela ena vägen upp till tak. Utgång till balkong och fin vy från fönstren in mot Hammarby Sjöstad och hammarbyleden.

Badrummen
I bägge badrummen finner du stilren klinker och kakel i Carraramarmor med golvvärme. I det större badrummet finns en tvättdel med bänk ovan tvättmaskin och torktumlare, ovan sitter två praktiska förvaringsskåp. Spotlights i taket, handdukstork, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt duschkabin med plats för badkar om så önskas. I det något mindre badrummet finns duschhörna bakom vikväggar av glas samt WC och handfat med kommod.

Kök/Vardagsrum
Rakt fram öppnar bostaden upp i ett härligt vardagsrum och kök i öppen planlösning.

Köket är modernt med smakfulla ljusgrå skåpsluckor och alla bekvämligheter som kan önskas med integrerade och rostfria vitvaror, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, mikro samt fullstor kyl och frys. Öppet mot kök ligger det väl tilltagna vardagsrummet med ljus ifrån flera håll. Här når du ut till den stora balkongen som ligger i gavelvinkel längs hela lägenhetens två sidor. Denna balkong är delvis inglasad och ger dig en skön plats att koppla med en magisk vy över Stockholm stad, kanalen och Hammarby sjöstad.

Välkommen på visning.