BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Eknäs

Bromsvägen 18D

  • 2 rum och kök
  • 20 kvm
  • Såld
  • 5985
  • 843
  • 3957
Värdera din bostad

Beskrivning

Minivilla om totalyta på 33 kvm med stor privat uteplats om ca 35 kvm som tillhör bostaden. Till detta unika boende finns även en parkeringsplats med laddstolpe. I vackra villaidyllen Eknäs finner ni detta fantastiska studiohus med panoramafönster från golv till tak, snygga materialval, otroligt välplanerad planlösning och takhöjd upp till 3,7 meter! Direktbussar till slussen på ca 15-20 min i rusning. 

Redan när man stiger innan för dörren i hallen känner man den exklusiva känslan som följer vidare i hela bostaden som är planerad i minsta detalj med vackra materialval.  Ljus hall med granitkeramik-golv, goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober från Marbodal. Ljust och luftigt entréplan med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet får dubbel takhöjd om ca 3.7 meter vilket ger en härlig känsla av rymd. Fantastiskt ljusinsläpp från de stora panoramafönstren med skjutdörrsparti som öppnar upp mot den privata uteplatsen.

Köket från Marbodal är mörkgrått, med ljus bänkskiva och stänkskydd. Vitvarorna från Siemens och kombimaskinen är integrerade bakom luckor vilket förstärker det sobra intrycket.
Badrummet har granitkeramik på väggar och golv, härlig el golvvärme, dusch, toalett, tvättställ och handdukstork.
Loftet på 13kvm. en trappa upp rymmer dubbelsäng, garderober, samt ett litet förråd. Fönster i två vädersträck ger ett härligt ljusinsläpp även på loftet.

Den privata altanen på hela 35kvm når man genom den stora skjutdörren i glas. Altanen är placerad i väderstreck med sol från soluppgång till solnedgång. Även utomhus finner man den exklusiva känslan i detaljer som fasadbelysning, utomhushögtalare och altanräcke med infräst led-list. I anslutning till altanen finns en liten gräsmatta som får byggas in med insynsskydd/plank.

Bostaden har genomgående snygg enstavig ekparkett. Uppvärmning genom element på både entréplan och loftet, samt uppvärmning och nedkylning av bostaden genom luftvärmepump ovanför trappen. Parkeringsplats med laddstolpe på gårdsplanen ingår i avgiften. Förrådet utomhus är isolerat och har eluttag, taklampa samt fasadbelysning. 

Här har ni allt på bekvämt avstånd: såsom snabba bussar till innerstan, restauranger och gym.