BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare - Saltsjö-Boo

Tollarevägen 26, 1 tr

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 3944
  • 1059
  • 1513
Värdera din bostad

Beskrivning

Eftertraktat läge i Tollare. Utsikten och den rogivande naturen från köket, vardagsrummet samt västerbalkongen är helt magisk. Bostaden måste upplevas på plats. Här kan man bo!

Perfekt bostad med gott om plats för hela familjen, en trappa upp med hela 2 inglasade balkonger. Bostaden är väldisponerad med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, 3 rymliga sovrum och 2 balkonger. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten och trevliga restauranger och fik.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man en av bostadens två inglasade balkonger som blir en förlängning av vardagsrummet och går att nyttja såväl sommar som vinter. Balkongen är rymlig och har plats för ett matbord och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljus sten. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har tre sovrum. Ett master bedroom som rymmer en större dubbelsäng och har gott om förvaringsutrymme i garderob. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som även den är inglasad, balkongen är stor och rymmer enkelt en sittgrupp. Bostadens andra sovrum är rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och annat möblemang. Bostadens tredje sovrum är lite mindre men det får plats med en dubbelsäng, garderob och ett mindre skrivbord. I hallen finns en fin platsbyggd garderob som sväljer mycket kläder. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med vitt klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar med dusch, handfat, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp. Bostaden har också en gästtoalett med handfat och toalett.

Båtplats finns då och då lediga i området några hundra meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme. 

Ett förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm som nås via hissen ner mot garaget. 

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Hörnlägenhet i tre vädersträck med fina ljusinsläpp 
- Två stora balkonger med fin utsikt 
- Till bostaden ingår ett förråd om ca 4 kvm som nås från hissen
- Parkering i garage går att hyra, direkt access från trapphuset med hiss
- Gym, Yogastudio, Närlivs, bageri utanför porten
- Kommande ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen