BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka-Ektorp

Edinsvägen 1, 10 tr

  • 5 rum och kök
  • 117 kvm
  • Såld
  • 4864
  • 662
  • 547
Värdera din bostad

Beskrivning

En alldeles fantastisk lägenhet högst upp i huset, på 10 trappor. Huset är högt beläget och mest troligt är det en av Nackas högst belägna lägenheter. Blicka ut över bland annat Stockholms inlopp, Stockholm city, Kaknästornet, Lidingö, Norra tornen, Globen, stora delar av centrala Nacka, bort mot Saltsjöbaden och så mycket mer. Fönster åt tre håll. Så skönt att vara inte bara högst upp, utan också alldeles själv på hela hörnet av huset.

Jag skulle vilja säga att lägenheten är unik, både vad gäller dess läge, dess utformning och storlek. Få har chansen att bo så här med denna vidunderliga utsikt. 117 kvm i ett plan är också något som är väldigt ovanligt i Ektorp. 

Lägenheten är nyrenoverad från topp till tå! Nuvarande ägare har bytt ut allt, så här är det bara att flytta in och njuta. 

Genomgående ljust svenskt parkettgolv i hela bostaden. På väggarna finns antingen tapet eller ljus färg. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Inga element som stör.

HALL med gott om plats för kläder.

GÄSTTOALETT med klinkergolv. Toalett och handfat.

SOVRUM 1 är ett väl tilltaget rum med gott om plats för möblemang. Används idag som ett generöst tonårsrum. 

SOVRUM 2 är lite mindre och används som arbetsrum och gästrum, men funkar även bra som sovrum.

MATSAL/SOVRUM 3 är ett härligt rum som familjen idag använder som matsal. Stor öppning mot vardagsrummet och ljuset flödar mellan dessa två rum. Kan givetvis även användas som sovrum för den som önskar det.

VARDAGSRUM med stort fönsterparti mot söder. Stort och generöst med gott om plats gör en rejäl soffa. Härifrån nås den indragna och inglasade balkongen. Den känns verkligen som ett extra rum. Här finns plats för möblemang och sommarens odlingar. Utsikten är såklart alldeles magisk och det finns alltid något spännande att blicka ut över. Här blir det aldrig tråkigt!

KÖK med matplats. Mysigt och trivsamt med köksbänk och skåp i vinkel. Vacker bänkskiva i blå granit från Norge, stilrena köksskåp i ek och stänkskydd ovan bänk är specialbeställt från Gustavsbergs glasmästeri. Utrustning: spishäll, inbyggd ugn, fläkt,  inbyggd diskmaskin, kombinerad kyl/frys. Att vistas i köket är riktigt njutbart. När man lagar mat så har man utsikt över hela Stockholms innerstad. När man äter så har man utsikt över Nyckelviken, Lidingö och ser Finlandsfärjorna passera. 

BADRUM med fönster. Så även här får man njuta av utsikten. Helkaklat med klinker på golvet och glasmosaik på vägg. Utrustning: vägghängd toalett, handfat med kommod, no touch blandare, imfri spegel, påkostad dusch med glasdörr, golvvärme. Förberett för tvättmaskin

SOVRUM 4 är alldeles lagom i storlek och erbjuder gott om plats för både sängmöblemang och klädförvaring. Lyxig "walk-in-closet" med garderobsdörrar i samma ton som väggarna. Här blir det enkelt att få ordning på sina kläder. 

BALKONG