BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka strand

Augustendalsvägen 21, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 7.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk terrass med kvällssol - Balkong mot småbåtshamnen - Sjöutsikt från samtliga fönster - Generös takhöjd - Utmärkt planlösning - Möjlig 4:a - Förening med eget garage - Båtförbindelsen till stan är magisk med täta avgångar och direktbåtar - Extra stort förråd

Välkommen till Nacka Strand och denna trerumslägenhet som verkligen förkroppsligar uttrycket "Har alla rätt". Lägenheten ligger på våning fem i lagom höjd för att få utsikt från alla fönster, balkong och terrass. Den imponerande stora terrassen ligger mot väst och får ta del av solnedgången hela sommarhalvåret! I kontrast ligger balkongen i ett svalt östläge där man med fördel kan fly värmen och istället njuta av de gungande båtarna i småbåtshamnen med en kopp kaffe.

Väl inne bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som rymmer dina ytterkläder men även har lätt access till klädkammaren direkt in till vänster, här erbjuds goda avhängningsmöjligheter och förvaring. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet och det angränsande köket som på ett smakfullt sätt separeras av en pelare för kyl och frys. Vardagsrummet är stort nog för att låta din inre inredare komma fram, det finns obegränsade möjligheter att möblera dessa ytor men ett beprövat upplägg är; matplats, läshörna och soffgrupp. Här går det även att enkelt bygga till ett extra rum, se alternativa planlösningen!

Köket likt resten av lägenheten är påkostat och lämnar inget att önska. Fullt maskinellt utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin kyl och frys. Mycket bra förvaring och generöst med arbetsytor!

Från vardagsrummet kommer man ut till den magiska terrassen med makalös utsikt över vattnet. Det här kommer vara den självklara mötesplatsen för familj och vänner att under sommaren avnjuta solnedgången i goda vänners lag!


Bostaden har två bra sovrum som rymmer dubbelsäng och stående förvaring. Från ditt masterbedroom når du lägenhetens andra uteplats, den östvända balkongen. Det andra sovrummet är perfekt för hushållets barn eller som ett kontor/gästrum. Du disponerar även över ett stort helkaklat badrum med allt man förväntar sig av en sån här exemplarisk trea, wc, kommod med stor spegel, generöst rymlig takdusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk.


Allt detta kan endast göras bättre av att den ligger i en modern och välskött förening som erbjuder garage, förråd, cykelrum samt barnvagn- & rullstolsförråd.

Kontakta mäklaren för visning!