BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Garverigränd 6

  • 4 rum och kök
  • 98.5 kvm
  • Såld
  • 5419
  • 2645
  • 5660
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika 4:a med radhuskänsla och stor insynsskyddad trädgård med uteplats i trivsamma Järla Sjö!

Stor 4:a om 98 kvm och med en stor insynsskyddad uteplats. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Intill ligger master bedroom som rymmer stor säng och förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. I sovrummet finns ett vackra burspråk med härligt ljusinsläpp. Vidare in i bostaden kommer man till köket som ligger intill vardagsrummet. Köket har luckor i trä och snygga beslag i svart, stänkskydd i vit mosaik och bänkskiva i grå laminat med stor ho. Här finns vitvaror som diskmaskin i rostfritt, hel kyl & frys i rostfritt, ugn i rostfritt, induktionshäll och fläktkåpa i rostfritt. I köket finns ytterligare ett charmigt burspråk som blir en naturlig matplats  helt utan insyn för 4-6 personer. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper och annat möblemang. Via vardagsrummet når man den trevliga trädgården där man njuter av solen på en av bostadens uteplatser från tidig morgon fram till eftermiddag för att sedan få njuta av solens sist strålar igen på en annan. Uteplatsen är lummig med härliga fruktträd och buskar. Här finns en uteplats med trätrall som rymmer matbord för stora sällskap men även gräsmatta för att sparka boll eller rabatter att påta i för den med gröna fingrar. I trädgården finns även en mysig sittplats för en fika under en härlig pergola. Lägenheten har ytterligare två sovrum som rymmer säng, förvaring i klädkammare och platsbyggda garderober med skjutdörrar. Bra plats för lek och skrivbord. Badrummet är kaklat med snyggt badkar, vägghängd toalett, handfat, snygg infälld spegel med hylla i sten, tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk och överskåp i vitt. I bostaden finns även ett väl tilltaget och inrett förråd om ca 6 kvm med slitstarkt golv i vinyl. Det används idag som arbetsrum och till förvaring. I hallen finns även en helkaklad gästtoalett med handfat, toalett och skåp. Lägenheten har genomgående parkettgolv och målade väggar i härliga färger.

Föreningen har bra ekonomi med en kvm/belåning om 6559 kr och till lägenheten hör ett externt förråd vilket är unikt för området.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. På denna mysiga innergård finns en lekplats för de små där de leker tryggt utan bilar som passerar. I området finns även vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.