BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Segervägen 207E

  • 4.5 rum och kök (4 rum och kök enligt föreningens register)
  • 102.5 kvm
  • Såld
  • 5501
  • 1827
  • 7909
Värdera din bostad

Beskrivning

En riktigt ljus och fin etagebostad med fyra möjliga sovrum väntar här på Segervägen 207E!
Det är sällan så här stora lägenheter är till salu i området. De två våningsplanen ger hemmet karaktär och en påtaglig radhuskänsla.
Tilltalande planlösning med hall, ett sovrum, badrum, vardagsrum, kök och balkong på entréplanet. En trappa upp finns ytterligare ett badrum, klädkammare, två sovrum samt ytterligare ett litet rum med takfönster som nyttjas som barnrum. 

Från kök och vardagsrum på det nedre planet nås den underbara balkongen som är väl tilltagen i storlek och inbäddad i grönska, en plats där man gärna äter middagar eller kopplar av med en bok under varma sommarkvällar.

Ett stort plus är p-platsen som ingår i avgiften. 

Nuvarande ägare har trivts riktigt bra både i bostaden och området. Här bor du med knappt 5 min gångavstånd till Älvsjö Torg och station. Vid torget finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, vårdcentral, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker.

Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, för mer information vänligen besök vaxer.stockholm

Älvsjöskogen finns i närheten och bjuder på trevliga promenader i fin skogsmiljö. Omtyckta förskolor- och skolor finns också i området. Lite längre bort i området finns Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. Ytterligare guldkorn i Långbro är restaurangen Aloë med två Michelinstjärnor samt restaurangen Rinos Bodega. Varma sommardagar är Långsjön på perfekt cykelavstånd.

 

ENTRÉPLAN
Hall
En trappa upp i fastigheten nås det här fina hemmet. Hallen är välplanerad med gott om plats för ytterkläder och skor. Lite längre in, under trappan, finns ett rymligt förråd.
På första delen av hallgolvet ligger ett praktiskt klinker. Resterande golv, utom i badrummen, pryds av en enhetlig parkett.

Sovrum
Ljust och trevligt rum med gott om plats för säng och nattduksbord. Längs ena väggen finns två garderober.

Badrum
Att bostaden har två badrum, ett på vardera våningsplan, underlättar vardagen för familjen. På entréplanet finns dusch, WC och handfat med kommod. Ovanför handfatet finns ett badrumsskåp. Längs ena väggen finns tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk

Vardagsrum
 
Sällskapsrummet, som är väl tilltaget i storlek, har en öppen planlösning mot köket. Från fönsterpartierna har du fin utsikt över trädtoppar som bjuder på härlig grönska under sommarhalvåret. Här kan du möblera med en soffa, TV-möbel och en läsfåtölj.

Balkong 
Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Soltimmarna gör att man gärna tillbringar många timmar här ute. Plats finns för ett bord, stolar och en massa blommor. 

Kök
Underbart kök med köksö och trevliga sällskapsytor tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Vita släta köksluckor ger en tidlös känsla. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, vinkyl, diskmaskin, mikro, hällspis och ugn. Ett matbord går att duka upp för många gäster vid behov. 


ÖVRE PLANET
Sovrum
Underbart sovrum med mycket charm. Här kan du möblera med en dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord. Från fönstret har du en trevlig vy över omgivningen som sommartid är i full grönska. Från det här sovrummet nås ett vindsförråd. 

Sovrum
I anslutning till bostadens största sovrum så finns det här mindre rummet som även det har en stor portion charm. En trevlig detalj är takfönstret. Nuvarande ägare nyttjar rummet som ett barnrum men det kan också inredas som hemmakontor eller en lyxig walk-in-closet. Längs ena väggen finns garderobsförvaring.

Badrum
Det här badrummet är utrustat med badkar, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. Klassisk färgskala med vitt kakel på väggarna och ett mörkgrått klinker på golvet. 

Sovrum
Även det fjärde sovrummet har mycket karaktär med snedtak. En annan trevlig detalj är den anslutande klädkammaren. Rummet har ett rofyllt läge, helt fritt från insyn.

ÖVRIGT
- En p-plats ingår i månadsavgiften. 
- Bostadsrättsinnehavaren har tillgång till ett troax-förråd i bottenplan där det också finns plats för cyklar och barnvagn.