BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Jarlaberg

Diligensvägen 19

  • 5 rum och kök
  • 123 kvm
  • Såld
  • 5045
  • 920
  • 4659
Värdera din bostad

Beskrivning

Sann radhuskänsla när den är som bäst. Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 5:a med radhuskänsla i två våningsplan i bra skick. Bostaden ligger i ett lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till vatten, natur, förskolor samt kommunikationer in till City. Bostaden erbjuder allt från två stora uteplatser och en balkong, tre stora sovrum, en härlig och social planlösning som är perfekt för större sällskap samt ett allrum på nedervåningen. Detta är en bostad som ni inte får missa.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är väl tilltaget och här ryms det enkelt större soffgrupp och tv-möbler. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man bostadens första sovrum som är väl tilltaget. Här får man plats med dubbelsäng och annat möblemang om så önskas.

Mycket välplanerat kök som är fullt maskinellt utrustat med kyl och frys, spishäll/ugn samt diskmaskin. Trevlig matplats intill fönstret.

Från vardagsrummet når man bostadens balkong. Här får man enkelt plats med en liten sittgrupp och gröna växter. 

Från hallen når man bostadens första badrum som är helkaklat och fräscht. Badrummet är utrustat med wc, dusch och handfat med förvaring.

När man kommer ner på nedervåningen så når man först allrummet som passar perfekt som sällskapsrum för barn och ungdomar eller eventuellt sovrum. Här finns även två stora sovrum med gott om förvaring och ett stort badrum. Alla sovrummen är stora och väl tilltagna där man enkelt får plats med dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Från det ena sovrummet kommer man ut till den härliga uteplatsen som ligger i ett ostört läge. Här får man enkelt plats med loungegrupp, matgrupp och grillmöjligheter. 

Badrummet är utrustat med wc, handfat, badkar tvättmaskin samt torkskåp.

Detta är en bostad ni inte får missa! Varmt välkommen på visning!

 

- Radhuskänsla när den är som bäst
- Etagelägenhet i två våningsplan
- Tre stora sovrum 
- Två stora uteplatser och en balkong
- Barnvänligt område med närhet till allt

Renoveringar gjorda de senaste åren i lägenheten
2015 -ny ektrappa
2017- nya innedörrar
2018 – helrenovering av övre badrummet – med golvvärme