BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ormkärr - Hagsätra - Stockholm

Gällerstagränd 91

  • 4 rum och kök
  • 98 kvm
  • Såld
  • 9315
  • 2372
  • 6006
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta friköpta radhus med suveränt läge i sydväst med altan och trädgård. Här har du ett renoverat fint radhus som du bara flyttar in i och njuter! Ett radhus med välutnyttjade ytor som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En friköpt tomt i grönskande omgivning.

Huset har varsamt renoverats 2018 - 2022 med nytt badrum, kök, golv, väggar bland mycket annat - bara flytta in njuta. 

Området är mycket barnvänligt med lekplatser, barnomsorg och skola på bekvämt avstånd några minuter bort. Barnen kan enkelt springa mellan kompisarna i området och leka i de kringliggande skogspartierna. 

Här möts man av en lättillgänglig planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Radhuset har en uteplats i lummig grönska mot naturreservatet med sina magnifika ekar, fågelkvitter och vilda bär. Kort sagt ett harmoniskt uterum där man verkligen kan varva ner.

- sydvästläge mot skogen
- renoverat 2018 - 2022
- social planlösning
- lättskött tomt
- barnvänliga omgivningar

*****
ENTRÉPLAN
*****

VARDAGSRUM
Ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär där man på ett naturligt sätt får plats med både soffgrupp och övrigt möblemang. Öppen spis för värmande mysstunder. Generösa fönster ut mot framsidans grönytor och lekplats där solen strålar under morgon och förmiddag. Vardagsrummet kan man även göra om till två rum för den större familjen. Se ritning.

*****
BADRUM
Ett badrum i absolut toppskick med smakfulla färgval från 2022 med värmegolv, takdusch, handfat och wc. Våtrumsintyg finns förstås och även garanti. 

*****
SOVRUM 1 
På detta plan finns utmärkta förvaringsmöjligheter i både sovrum och intilliggande pannrum. 

PANNRUM/FÖRRÅD

*****
HALL
Välkomnande hall med praktiska avhängningsmöjligheter och gott om förvaringsyta. Uteplats på framsidan där du kan avnjuta morgonkaffet. 

*****
ÖVRE PLAN
*****

KÖK
Ett modern och generöst  kök från 2019 med gott om plats för det stora sällskapet. Funktionalitet och enhetlighet med naturen utanför skapar en fridfull hemmamiljö men även en stressfri arbetsplats för hemmajobbaren. 

*****
UTEPLATS / TRÄDGÅRD
En lummig trädgård i absolut bästa sydvästläge som angränsar mot Hagsätra naturreservat. Altanen har gott om plats för soffgrupp, lek, och grönskande odlingar. Läget bidrar med sol under stora delar av dagen vilket skapar ett harmoniskt uterum för hela familjen.

*****
SOVRUM 1, 2 & (3)
Två rofyllda sovrum med fönster mot den lugna framsidan. I rummen finns plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns plats för garderober och i det större finns inbyggda garderober. Finns behov för ett ytterligare sovrum finns förstås möjligheter att dela av det större. 

Balkong 
En praktisk balkong mot lekplatsen där man kan vädra sina kläder eller njuta av morgonkaffet i morgonsolen.

*****
BADRUM
Ett badrum med kombinerade tvättmöjligheter där porslin, tvättmaskin, torktumlare är från 2019.