BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järvastaden - Sundbyberg

Brotorps Allé 3

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 5516
  • 2336
  • 7871
Värdera din bostad

Beskrivning

- Stor Takterrass om ca 20 kvm i Sydväst
- Högst upp i huset
- Fantastisk utsikt
- Walking closet
- Låg avgift
- Stora fönsterpartier i två väderstreck
- Närhet till kommunikationer, ICA Nära Järvastaden, Mall of Scandinavia och naturområden

I entrén möts vi av en öppen och välkomnande hall, här finns goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och plats för garderober om så önskas. I övrigt så är golvet belagt med parkettgolv samt vitmålade väggar som dessutom är genomgående i hela bostaden. I hallen har vi tillgång till bostadens badrum som är helkaklat i svart, i badrummet har vi ett fönster, badkar, tvättmaskin, torkmaskin med bänkskiva över för att underlätta när man hanterar tvätten, handdukstork, spegelskåp och kommod. Två rymliga sovrum som båda rymmer dubbelsäng samt förvaring. I köket har vi mörkt kakel med nyanser av rosé ovanför svart bänkskiva och vita skåpluckor. Förövrigt så är köket utrustat med vitvaror från Siemens i form av häll, fläkt, ugn, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Bra med arbetsytor och förvaring och öppen planlösning mot vardagsrummet. Matplats för större sällskap vid stora fönsterpartier som vätter mot innergården.
Som vi tidigare nämnt,  även här har vi parkettgolv och vita väggar. Plats för soffa, bord, TV-bänk och förvaringsmöbel om så önskas. Ljust och luftigt rum med utgång till bostadens gigantiska terrass i härliga söderläge som gör att vi har sol större delen av dygnet. Generös terrass om ca 20 kvm med morgon samt kvälls sol mot den mysiga och färgglada innergården. Här har ni plats för större loungegrupp och väldigt mycket yta för att ha större tillställningar.

Förråd
Till bostaden hör en nyttjanderätt om ett källarförråd som ingår i månadsavgiften.

Kommunikation
Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Pendeltåg samt busslinje 509.

Närservice
I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och Filmstaaden med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.