BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Sörskogen

Taggsvampsvägen 36

  • 5 rum och kök
  • 149 kvm
  • Såld
  • 1174
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om huset
Äntligen till salu! 
Barnfamiljens dröm! 
Välkommen till ett stort rymligt radhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Huset har en totalyta om hela ca 175 kvm fördelat på två plan plus souterrängplan, 5 rum och kök. Huset har två uteplatser och en balkong. Är solen uppe är det alltid sol på någon uteplats. Huset ligger vid en vändplan så det är minimal trafik och dessutom ligger inget annat hus nära på varken fram- eller trädgårds-sidan. Parkeringen är garage i länga. På lagom avstånd från huset finner ni områdets bästa lekplats med bl.a. linbana, gungställlning och klätterställning. Förskola finns i området, det är gångavstånd till närmsta grundskola och bussen har ändhållplats i området.

Entréplan
Utanför huset finns en trevlig stensatt uteplats. Väl inne i huset möts ni först av en rymlig entré med gott om plats för ytterkläder och skor. Till vänster om entrén finner ni köket och strax innanför köket tvättstugan. Ett steg in från entrén finns det mellersta hallen och en gästtoalett. Ytterligare ett steg in finns det trevliga vardagsrummet med utgång till balkongen i härligt sydöstläge med morgon- och förmiddags-sol.

Övre plan
Går man upp en trappa kommer man till husets ”sov-plan”. Här finns tre bra sovrum, husets badrum och bra förvaring med flertalet garderober i den övre hallen. Sovrum 1 är ett stort sovrum som en del i området delat av till två mindre sovrum.

Souterrängplan
Går man sedan ner en trappa från entréplanet kommer man till souterrängplanet. Här finner ni ett stort sovrum/gillestuga, ytterligare en toalett med wc och handfat samt ett Hobby-spel-rum, det är bara fantasin som begränsar. Det finns ytterligare två förråd och en liten matkällare. I ett av förråden finns varmt och kallt vatten samt golvbrunn. Många har gjort om detta förråd till bastu med dusch.
Souterrängplanet kan också göras om till en separat, komplett uthyrningslägenhet med egen ingång för de som inte behöver detta plan vilket ger ett bra ekonomiskt tillskott.

Övrigt
Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfälligheten som man kan hyra för t.ex. barnkalas. Det finns också en mindre fotbollsplan och en boulebana i området.