BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby-Älvsjö

Gamla Huddingevägen 439

  • 1 rum och kök
  • 23 kvm
  • Såld
  • 6114
  • 765
  • 3119
Värdera din bostad

Beskrivning

LÅG AVGIFT - MÖJLIGT MED SNABBT TILLTRÄDE!

Välkommen till en mycket välplanerad och charmig lägenhet, belägen i fint gammalt hus från 1927. Totalrenoverades under 2014-2015. Genomgående fina detaljer med ekparkettgolv, stort fönsterparti med djup nisch och generös takhöjd. Lugnt läge mot husets baksida ut mot fin och grönskande park. Lugnt och utan insyn. Mycket bra kommunikationer med buss utanför på gatan som tar en till Älvsjö station (pendeltåg) på några minuter. Även bra förbindelser till T-bana i Bandhagen och Liljeholmen. Annars är det endast 8 minuters promenad upp till pendeltåget vid Älvsjö. 

Välkommen på visning!

Generellt om lägenheten

Hall
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. Hallen är möblerbar och möjlighet finns till mer förvaringslösning. Klinkergolv i hallen som även sträcker sig in vidare till köksdelen.

Badrum
Fint badrum med helkaklade vita väggar och mörkt klinkergolv (golvvärme-el). Här har man dusch, WC och handfat med spegelskåp ovan. Snyggt och fräscht!

Kök
Snyggt och praktiskt kök med bra förvaringsplats och arbetsytor. Integrerad kyl & frys, spishäll med 2 plattor (induktion) samt inbyggnadsugn undertill. Den öppna planlösningen gör att man får plats med bra matplatsdel för några personer.

Vardagsrum + sovrum
Välplanerat rum med härlig rymd. Här får man plats med dubbelsäng och soffa samt matplatsdel. Grönskande och fin utsikt mot intilliggande parken. Mycket lugnt och avskilt läge, helt utan insyn.