BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kinnekullevägen 42A

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 4512
  • 2315
  • 2758
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerad lägenhet i trivsamma Traneberg, ett perfekt förstaboende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning.
Vardagsrum med plats för soffa med TV-hörna samt möjlighet till hemmakontor eller liknande. Välplanerat och ljust med ett härligt ljusinsläpp. Egen sovalkov med smarta förvaringsmöjligheter. Ljusa färger med charmigt fiskbensparkett. Lummig balkong i söderläge med markis. Gott om plats för möblering och växter. Köket ligger separat och är välutrustat, gott om förvaring tak vare den generösa takhöjden. I anslutning finns matplatsen där du kan ha upp till 4-5 sittande. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, diskmaskin samt spis och fläkt.

Rymlig hall med smarta förvaringslösningar. I anslutning ligger badrummet i helkaklad regi. Dusch, handfat med komod, toalett och förberett för tvättmaskin. Gavelläget ger fönster med härligt ljusinsläpp.

Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksida där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som fiskbensparkett och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Billingen 2 är en mycket trevlig förening med 24 lägenheter. Välskött ekonomi och en fastighet i gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Stabil förening
- Högt i tak
- Lummig balkong i söderläge med markis
- Rymligt vindsförråd
- Optimal planlösning
- Ett par minuters promenad till tunnelbana och tvärbana
- Genomgående välskött lägenhet

Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.