BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Annedal

Pippi Långstrumps gata 46

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

* Magisk utsikt över Bällstaån
* Möjlig 4a (se alternativ planlösning)
* Gavellägenhet och insynsskyddad
* Välskött förening med god ekonomi

Unikt tillfälle att förvärva en av Annedals bästa 3:or!
Denna ljusa bostad har ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier med utsikt över Bällstaån, detta tillsammans med den öppna planlösningen ger hela lägenheten rymd och charm. Den väl genomtänkta ytan är fördelad på två sovrum, ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett välutrustat kök som ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet vilket bjuder in till socialt umgänge. Dessutom har du en mysig inglasad balkong på hela 13 kvm med fri utsikt över Bällstaån.

Trevligt område med både ICA- butik, flertalet restauranger och caféer. Behagligt promenadavstånd till Sundbyberg med goda kommunikationer och gott service utbud.

 

Hall
Rymlig hall med plats för avhängning.

Master bedroom
Stort sovrum med plats för en dubbelsäng. Här finns även utrymme för garderober för den som önskar ytterligare förvaring. Från sovrummet har man en fin utsikt över Bällstaån. 

Vardagsrum
Lägenhetens hjärta! Välplanerat vardagsrum som rymmer en större soffgrupp, TV-möbler samt matbord. Även från vardagsrummet har ni en fantastisk utsikt över Bällstaån och Sundbyberg. Dom stora fönsterpartierna i kombination med gavelläget ger hela rummet extra rymd och charm.

Kök
Fullt utrustat kök med diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, inbyggd häll, kyl och frys i full size. Köket är även utrustat med en stor köksö, vilken erbjuder extra arbetsytor samt extra förvaring. 

Balkong
Magisk balkong på hela 13 kvm med fri utsikt över Bällstaån och Sundbyberg. På balkongen rymmer stora soffgruppen, planteringar och övrig möblemang. 

Sovrum 2 - med möjlighet till ytterligare ett sovrum
I anslutning till köket ligger sovrum 2 som idag används som en walk in closet. Här finns möjlighet att antingen ha ett stort sovrum eller dela upp rummet, vilket gör att ni får 2 sovrum. 

Badrum
Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför tvättmaskinen och torktumlare finns en avlastningsyta för enklare hantering av tvätt. Badrummet är även utrustat med badkar, handfat med tillhörande kommod, spegel och wc.