BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ör

Örsvängen 9

  • 4 rum och kök
  • 87 kvm
  • 4.295.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

*SJÖUTSIKT
*VÅNING 8/8
*STAMBYTT
*LÅG AVGIFT
*INGLASAD BALKONG MOT SJÖN
*BRA FÖRENING MED GOD EKONOMI

Välkommen till denna trivsamma lägenhet om 4 rum och kök högst upp i huset. Nyligen stambytt med en trivsam inglasad balkong i fritt och grönskande läge. Denna lägenhet är ljus och välplanerad och har allt för ett bekvämt och trivsamt boende. Här bor ni i ett fritt läge utan insyn och med mycket grönska och sjöar kring fastigheten. Hallen erbjuder mycket bra förvaring med klädkammare. Ett ljust och nyrenoverat kök med rymlig matplats för ett större sällskap samt ett lättmöblerat vardagsrum. Från vardagsrummet nås lägenhetens fantastiska balkong som erbjuder ett soligt läge med sjöutsikt. Lägenheten erbjuder tre välplanerade och rymliga sovrum varav två med inbyggd garderob. Här finns ett fullt utrustat badrum med golvvärme, handfat, kommod, duschkabin med praktiska ihopvikbara glasväggar,  möjlighet till tvättpelare, handdukstork samt en toalett. Finns även en gäst-wc. Bostaden är belägen med närhet till det mesta. På gångavstånd finns livsmedelsbutiker och kommunikationer (T-banan och bussar) samt till skolor, förskolor, tennisbana och fotbollsplan. Runt hörnet finns också ett antal trevliga promenadstråk, och trevliga sjöar som Råstasjön, Lötsjön och gallerian Westfield mall of Scandinavia.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Föreningen Brf Hästhoven 2.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Kabel-TV och Bredband. Leverantör Comhem.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4.295.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 4 467 kr (Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband ingår). Andel i föreningen är 0.8932 %.

Driftskostnad

Totalt 470 kr/mån (5 640 kr/år) varav El 300 kr/mån, Försäkring 170 kr/mån.

Byggnadsår
1965

Registreringsår
2007

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Hästhoven 2
Om föreningen
Varmt välkommen till Brf Hästhoven 2 i Sundbyberg som är belägen i natursköna Ör på Örsvängen 9, 11, 13 och 15. Varje hus i föreningen har 32 lägenheter och fyra lägenheter per våningsplan.

Brf Hästhoven 2 består av 128 lägenheter, i storlekarna 2, 2 ½, 3, 4. Alla lägenheter har balkong. Föreningen övertog husen 2013 från den tidigare fastighetsägaren Förvaltaren.
Organisationsform
Andelsrätt
Antal lägenheter
128
Varav hyreslägenheter
29
Antal lokaler i föreningen
2

Gemensamhetsutrymmen
Tvättstuga, cykelförråd samt 2 lokaler

Utförda renoveringar
1999 - Fönster bytta till 3-glas
2000 - Radiatorventiler bytta i lägenheterna
2007 - Installation av ny fjärrvärmecentral
2007-2011 - Maskinpark i tvättstugor bytta
2014 - Nya entrépartier samt nytt kortläsarsystem installerat
2015 - Ny utomhusbelysning
2015 - Motorvärmarautomatik utbytt
2016 - Belysning trapphus och tvättstugor bytta till LED

TV och Bredband
Tv och bredband
I varje lägenhet finns nätverksuttag från Sundbybergs Stadsnät samt Kabel-TV / Internet från Comhem

Bilplats
101 stycken parkeringsplatser varav 14 stycken är gästplatser, parkeringsplats med el kostar 350kr/månaden och en plats utan el 450kr/månaden. Ingen kötid till dessa för närvarande.

Kommande avgiftsförändringa
Under året har årsavgifterna varit oförändrade.

Ägande
Delat ägande godkänns, juridisk person godkänns inte.

Överlåtelseavgift:
1190 kr

Pantsättningsavgift:
473 kr

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Ör är ett lugnt område i Sundybyberg med många vackra omgivningar. Området, som är från 1960-talet, ligger sommartid inbäddad i grönska. Här bor du med närhet till golfängarna, Lötsjön och Råstasjön där natursköna jogging - och promenadstråk finns. I Sundbybergs rackethall kan man spela badminton och tennis. Inom 15 minuters promenad finns Ursviks friluftsområde. Här finns jogging- och skidspår med olika längd varav några är upplysta.

På andra sidan Råstasjön finns Arenastaden, Friends Arena och Mall Of Scandinavia. Mycket goda kommunikationer. På Logdansvägen går buss 506 mot bl.a Solna Centrum, Karolinska sjukhuset och Sundbybergs station med anlsutning till pendeltåg, tvärbana, flygbussar och T-bana. Du kan också nå T-bana vid Hallonbergen, där finns också flertalet bussar, eller T-bana från Näckrosen (ca 8-10 min promenad). Den bilburne bor mellan E18 och E4:an.

I områdes finns bl.a livsmedelsbutik Ör Livs. På 5 min gångavstånd ligger Hallonbergens centrum med brett utbud av butiker och service. Några minuter bort finns Sundbybergs Centrum med flertalet restauranger, butiker och annan service.