BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Ada Nilssons gata 13

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 4943
  • 1605
  • 2901
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en superfin 2:a med balkong i fritt läge med en härlig kvällssol! 

Lägenheten ligger på en populär adress nära Fruängens centrum med bl a T-bana, flertalet busslinjer samt ett stort utbud av restauranger och butiker. På promenadavstånd finner ni också mysiga Långbro värdshus i Långbro park, Rinos Bodega och restaurang Aloë som erhållit en stjärna i guide Michelin.

När ni kliver in i lägenheten möts ni först av en ljus rymlig hall med bra plats för ytterkläder och skor.

Strax innanför hallen finns ett stort ljust vardagsrum med stora fönsterpartier, högt i tak och öppen planlösning till köket samt utgång till en stor balkong i fritt läge med en härlig utsikt. Den väl tilltagna takhöjden bidrar till en härlig rymd. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV och i ena änden finns också plats för en liten arbetsplats eller en mysig läshörna. Det är bara fantasin som begränsar.

Balkongen är rymlig och i fritt högt läge. Det finns bra med plats för både loungemöbler och växtarrangemang. Här njuter man gärna av solnedgången varma sommarkvällar!

Det är ett modernt fräscht kök i vinkel med bra arbetsytor och bra förvaring. Även köket präglas av stora fönster. Utrustningen består av spis med induktionshäll och ugn, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Matplatsen är stor nog för 8 – 9 personer och kan göras större vid behov då det är öppen planlösning till vardagsrummet.

Sovrum i lugnt läge med plats för Kingsize-säng och bra förvaring i rymliga garderober med skjutdörrar.

Det är ett modernt badrum med kakel på väggarna. Utrustningen består av wc, dusch, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och ytterligare ett skåp för förvaring samt tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Övrigt: 
- Det finns ett separat förråd om ca 3 m2 med egen ingång på entréplan.
- Det finns grillplats på gården mellan de två husen.