BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Uppfinnargränd 2

  • 4 rum och kök
  • 116.5 kvm
  • Såld
  • 4953
  • 2230
  • 5608
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta fantastiskt fina radhus i trivsamma Järla Sjö! Här bor du med insynsskyddat läge, stor uteplats i sydvästläge och fina materialval.

Radhuset är ca 116 kvm fördelat på två plan med möjlighet att bygga till ett fjärde sovrum/arbetsrum. Man välkomnas in på framsidan där man kan slå sig ner med morgonkaffet i förmiddagssolen. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är stort och rymligt. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj och erbjuder generösa ytor där större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang enkelt ryms. Intill ligger det påkostade köket från Kvik som har luckor i vitt stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i  svart granit. Skåpen är 70 djupa med dubbla överskåp. Vitvaror som integrerad diskmaskin, hel kyl & frys, varmluftsugn, induktionshäll och fläkt. Via köket når man den trevliga uteplatsen där man njuter av solen från lunch fram till kväll ostört mot innergården. Uteplatsen är stor och här finns mycket generösa ytor för loungedel och matplats. Badrummet på nedre plan är helkaklat i vitt och grått med dusch, toalett, spegelskåp, extra förvaringsskåp och handfat. Intill finns en avskild tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, diskho och förvaring. Lägenheten har tre sovrum på övre plan. Master bedroom rymmer dubbelsäng och förvaring i i hel garderobsvägg. De andra sovrummen används idag som barnrum och rymmer säng, skrivbord och plats för lek. I det ena sovrummet har man byggt ett loft för att få till ytterligare golvyta. Två av tre sovrum har härlig heltäckningsmatta, under finns en oljad ekparkett. Badrummet är kaklat i vitt och beiget. Här finns snyggt badkar, vägghängd toalett, handfat, skåp, handdukstork och spegel. I bostaden finns även ett väl tilltaget och inrett förråd. Lägenheten har genomgående parkettgolv och målade väggar. På framsidan av radhuset finns ytterligare ett förråd.

Föreningen har faciliteter som egen brygga, föreningslokal med möjlighet till övernattning, bastu och en liten båt att låna. 

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. På denna mysiga innergård finns en lekplats för de små där de leker tryggt utan bilar som passerar. I området finns även vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.