BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Sandalmakarbacken 15, vån 2 av 2

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 1685
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en 3:a till salu i populära Brf Sandalmakarbacken! Underbar och påkostad bostad med smakfulla färgval samt ett snyggt renoverat kök och stambytt badrum. Från köket nås balkongen som har ett ostört läge med utsikt över trädtoppar som bjuder på full grönska under sommarhalvåret. Balkongens placering resulterar i härliga soltimmar och inglasningen gör att balkongen går att nyttja större delen av året. Vidare väntar ett vardagsrum med plats för stor soffgrupp, två bra sovrum, en gästtoalett samt bra förvaringsmöjligheter. Stora fönsterpartier i två väderstreck resulterar i ett riktigt trivsamt hem. Vardagsrum och kök vetter mot väster vilket ger ett fint ljus medan sovrummen ligger perfekt placerade i ett svalt norrläge.

Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. En ny stor lekpark, Apelsinen, har byggts en kort promenad bort. Längs Apelsinen växer gott om smultron. I skogsdungarna intill kan man även plocka blåbär. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut.
På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag.

Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen och intill Sandalmakarbacken. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm/omraden/solberga/

Hall
Högst upp i huset är den här fina bostaden belägen. Direkt innanför lägenhetsdörren ges ett första gott intryck, här finns en ordentlig hall med gott om plats för alla ytterkläder och skor. Plats finns också för ett hemmakontor. Lite längre in finns garderober för de ytterkläder som man inte vill skall hänga framme. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd som är beläget i samma port. 
På hallgolvet pryder ett snyggt svart/vit-rutigt golv vilket ger hemmet mycket karaktär.

Gästtoalett 
Att det finns en gästtoalett i en trea är något som underlättar vardagen och uppskattas av många! Här finns WC, handfat och spegel. 

Vardagsrum
Det som utmärker det här hemmet är bland annat den trevliga planlösningen där samtliga rum är i bra storlek. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och en matmöbel. Rummet har ett ostört läge. Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över trädtoppar som bjuder på härlig grönska under sommarhalvåret. En fin detalj är den vackra originalparketten.

Kök 
Det här är ett riktigt drömkök som inbjuder till matlagning och umgänge. Nuvarande ägare har låtit renovera köket, det gamla köket har bytts ut mot ett nytt som går i en ljusgrå nyans och som förutom att vara snyggt också är praktiskt med gott om skåpförvaring och bänkyta. De släta köksluckorna bryter av fint mot det djupgröna kaklet, den ljusa bänkskivan och blandaren i mässing. Samma snygga svart/vit-rutiga golv som i hallen pryder även köksgolvet. Den maskinella utrustningen består av hel kyl, frys, ugn, diskmaskin och induktionshäll. I förlängningen av köket finns en matplats där ett bord går att duka upp för många gäster. 

Balkong
Med utgång ifrån köket nås den inglasade balkongen. Inglasningen förlänger säsongen och gör att balkongen går att nyttja under större delen av året. Solläget och det höga, fria läget gör att man gärna tillbringar tid här ute. Här kan du möblera med en utemöbel och en massa växter.

Sovrum 1
Stort sovrum med fönster i två väderstreck, utan någon insyn. Sovrummet rymmer lätt en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och förslagsvis även en byrå. Här finns bra förvaring för alla kläder i en hel garderobslänga längs ena väggen. En trevlig detalj är det smala fönsterpartiet med utsikt över balkongen. Väggarna är tapetserade i en mycket smakfull blårutig tapet.

Badrum
Badrummet är stambytt och går i ljus färgskala. Badrummet är utrustat med bubbelbadkar, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, handfat med kommod, badrumsskåp och vägghängd WC. 

Sovrum 2
Rakt fram från hallen nås det här ljusa och rymliga sovrummet. Plats finns för säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord. För den som önskar ännu mer förvaring så finns det utrymme för garderober.