BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp

Bandyvägen 19

  • 4 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 8851
  • 2422
  • 12097
Värdera din bostad

Beskrivning

Efter 23 år är det nu dags för en ny familj att ta över det här fina friköpta kedjehuset i tre plan med en totalyta om 147 kvm!  Huset har ett idylliskt läge i populära Västertorp med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer och serviceutbud!

Huset som är byggt 1951 är riktigt välplanerat. Entréplanet består av en hall, klädkammare, gästtoalett, kök och vardagsrum. Vardagsrummet är stort med plats för både soffa och en matmöbel. Här finns också en värmande öppen spis att elda i regniga och kalla dagar. De öppna spisarna har tidigare använts utan problem, men säljaren har inte eldat de senaste åren (uppskattningsvis 2 år). Därför måste man som ny ägare kontrollera spisarna via en sotare som gör en provtryckning, innan användning. Säljaren garanterar ej att spisarna är eldningsbara. Från vardagsrummet nås den stenbelagda uteplatsen som bjuder på härliga soltimmar och utsikt över villagatan. Uteplatsen har gott om plats för utemöbler och blommor. För de varmare sommardagarna finns det en praktisk pergola och markis att söka skugga under. Det trevliga köket har gott om skåpförvaring och avställningsytor. Här finns också plats för ett matbord som går att duka upp för 6-8 personer.  

På det översta våningsplanet finns två sovrum, avskilda från husets sällskapsytor. Samtliga sovrum är i bra storlek och har trevligt ljusinsläpp. Här uppe finns också bra förvaringsmöjligheter och ett badrum. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp och WC.

Källarplan med egen ingång och stora möjligheter att omvandla till exempel uthyrningsdel eller tonårsboende beroende på behov. I dagsläget består källarplanet av ett sovrum, tvättstuga med bastu och dusch, matkällare och pannrum. En trevlig detalj i sovrummet är eldstaden som ger rummet karaktär. 

Den charmiga trädgården har bland annat rosenbuskar som ger stora vackra röda rosor och en massa andra planteringar. Husets framsida erbjuder både en plan gräsmatta och en stenlagd uppfart med plats för minst 2 bilar. Här finns en stenlagd innergård som sedan övergår i en trädäckad altan. Del av den stenlagda uteplatsen är under tak och markis vilket ger skydd både regniga och riktigt soliga dagar. På husets baksida finns en trädäckad altan. Där altanen tar slut tar en gräsmatta vid. Även på baksidan finns planteringar och bärbuskar. Trädgården har ett lugnt och skyddat läge med en allmänning som närmsta granne.

Det finns också två stora förråd i anslutning till trädgården.

Här råder också en fantastisk gemenskap bland grannarna, en tradition är tomtetåg som anordnats varje julafton sedan 50-talet. Loppis, majbrasa och bandyloppet för barn varje höst är andra aktiviteter som också anordnas.