BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rågsved - Bandhagen

Gillerbacken 28 4tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 8659
  • 5182
  • 1462
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen utmärkta lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner.

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en stor härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett renoverat kök i fint skick - verkligen ett kök i harmoni! Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med ljusa färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

- välplanerad
- fint skick
- t-bana 3-4 minuter
- låg avgift

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot den grönskande gården och utgång till balkongen där solens strålar värmer under stora delar av dagen. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. 

BADRUM
Snyggt stambytt badrum med helkaklade väggar, dusch, handfat, toalett. Förberett för tvättmaskin. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och socialt umgänge. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum utan insyn. I det större rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang.  

HALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av inbyggda garderober. Även utmärkt klädkammare. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.