BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Thunbergsgatan 30 1tr

  • 2 rum och kök
  • 59.2 kvm
  • Såld
  • 3456
  • 739
  • 6189
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen charmiga och generösa 2a på hela 59 kvm med en fin layout som bjuder in till flertal olika möbleringsmöjligheter för ett socialt liv med familj och vänner. Möjligt 3a! Kom på visning och bestäm vad som skulle passa just dig. Harmoni är ordet!

Här möts man av ett modernt kök och badrum, ett rum med bibehållen funkischarm, härliga trägolv och närhet till t-bana i populära Hammarbyhöjden (5 min), eller t-bana Skärmarbrink (4 min). Lägenheten har en mycket trivsam planlösning och gavelläget med flertal fönster skänker den verkligen ett behagligt lugn och charm. Ett påkostat badrum från och ett modernt kök som varsamt renoverats - perfekt för mästerkocken! Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Modernt med härlig karaktär och charm!

- smakfullt renoverad
- närhet t-bana både Skärmarbrink & Hammarbyhöjden
- lugn & trivsam gata samt område
- möjlig 3a
- karaktär och charm
- fönster i tre väderstreck

RUM
Rymligt rum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster vilket skänker en behaglig känsla i rummet och en utsikt mot härlig grönska. Fiskbensparkett i vardagsrummet. Målade väggar.  

BADRUM
Snyggt modernt badrum från 2015 med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, värmegolv, handdukstork samt en dusch. Finns eluttag i kommoden. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Ett socialt kök med plats för matbord och fönster i två väderstreck skänker en behaglig känsla. Ett kök var charm och funktionaliteten verkligen går hand i hand - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, diskmaskin, spishäll, samt en spisfläkt. 

SOVRUM
Ett utmärkt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, utrymme finns för garderober och annan förvaring. Målade väggar.

HALL
En välkomnande generös hall med goda avhängningsmöjligheter och även inbyggda garderober. Säkerhetsdörr. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd i källaren på ca 4 kvm.