BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Kocksgatan 20 A, ÖG

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 7922
  • 2404
  • 3505
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges en unik möjligheten att förvärva en helt fantastisk sekelskifteslägenhet beläget i gårdshuset med solig balkong i sydväst läge! Denna lägenhet har allt ifrån en fantastisk balkongen, kakelugn, vackra tredelade fönsterpartier, generös takhöjd och mycket mer!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med samtliga rum i fil mot den mysiga och grönskande innergården. Vardagsrummet nås från hallen och är ett perfekt samlingsrum med stora öppna ytor där ni kan ha mysiga filmkvällar med både familj och vänner. Här kan ni enkelt möblera med soffgrupp och övrigt möblemang. Vidare från vardagsrummet finner ni ett perfekt sovrum med både en vacker kakelugn och en walk-in-closet som sväljer årstidernas alla plagg. Via dubbeldörrar från detta rum tar ni er ut till den fantastiska balkongen som omringas av grönskande träd och blickar ut mot föreningens mysiga innergård. Till vänster om hallen når ni ett stort och rymligt kök med gott om plats för större middagsbord. Gott om förvaring bakom vita köksluckor. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, kyl/frys, ugn och spis (fläkten fungerar inte). Väggarna över bänkskivan är klädda med kvadratiskt kakel med mörk fog som ger en härlig bistro känsla. Från köket når ni sovrummet som idag används som vuxenrum som även det rummet har en fantastisk kakelugn. Här finns plats för dubbelsäng, övrigt möblemang och även möjlighet att möblera ett litet hemmakontor. Badrummet är klassiskt inrett med ljusa toner i både klinker och kakel. Här finns wc, kommod, handfat och badkar.

Detta är sammantaget en underbar sekelskifteslägenhet utöver det vanliga med många rätt! Missa inte att anmäla er till visning - denna lägenhet måste upplevas på plats!