BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västberga/Telefonplan

Karusellvägen 55, Högst upp!

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 9556
  • 4004
  • 2046
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset ligger denna stilfulla och optimalt planerade 2:a med fri utsikt. Här finns utgång till rymlig balkong med bästa solläge och underbar fri utsikt över lugn och lummig gård. Bostaden ligger med ostört läge med underbara fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp och fri utsikt, utan insyn.

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Genomgående planlösning i kombination med lättillgängliga rum och generösa fönsterytor skapar en ljus och luftig atmosfär. 

Lägenheten präglas av fina och bevarade originaldetaljer. Här möts man av generösa sällskapsytor med utgång till en stor solig balkong fri utsikt. Lägenheten har ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsytor. Härtill finns ett stort välutrustat kök med matplats för det stora sällskapet. I anslutning till hallen ligger ett välutrustat och smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin (2019).

Förutom en fantastiskt lägenhet är den dessutom belägen i en mycket stabil och välskött förening. Belåningsgraden ligger på låga ca 5000 kr/kvm, det finns 6 miljoner i kassan och fortfarande 17 hyresrätter kvar enligt årsredovisningen för 2020. De redan låga avgifterna sänktes med 3% vid årsskiftet 2020. I föreningen finns både flertalet tvättstugor, fina gårdar och en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna. 

- Högst upp i huset 
- Stort kök 
- Balkong i bästa solläge
- Lugn och trivsam gård
- Kort promenad till tunnelbanan
- Stora Coop och systembolaget
- Mycket stabil förening
- Låg avgift
- Helkaklat och stambyttt badrum
- Goda förvaringsmöjligheter