BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Barkarby

Järpvägen 3

  • 5 rum och kök
  • 135 kvm
  • Såld
  • 10093
  • 4150
  • 16172
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen erbjuds ett ny renoverat enplanshus på en av Barkarbys mest attraktiva adresser.

* Nytt omlagt tak 2018
* Golvvärme i alla badrum samt WC och Hall
* Nytt Värme system Nibe F370
* Ny Braskamin
* Bänkskiva i granit i köket med underlimad diskho.
* Härdad Enstavs parkett 15,5 millimeter

* Vitvaror ifrån Bosch 

Här erbjuds du fem stycken ordentliga rum varav fyra som kan användas som sovrum. På den ena sidan av huset har man möjlighet att skärma för en minilägenhet med separat badrum och ingång, perfekt för ett generationsboende eller för ungdomarna.

Bostaden disponeras av två ordentliga badrum med golvvärme samt dusch med glasvägg. Ordentligt kök med mycket arbetsyta, bänkskiva i granit, vitvaror i borstat stål. Mellan kök och vardagsrum har man öppen planlösning samt utgång från vardagsrummet till den trädäckade altanen på baksidan.

På tomten finner du två altaner samt en isolerad frigebod med indragen el till, tomten är plan och egentligen perfekt för lek och bus på.      

Här bor man nära till det mesta en familj önskar så som natur, flertalet skolor och idrottsanläggningar. Fem minuters promenad till Barkarby station där anslutning till pendeltåg och bussterminal finns. Tunnelbanan till Barkarby börjar rulla 2024. Med pendeltåget från Barkarby tar det endast 15 minuter in till Stockholms central. Därutöver byggs idag kringled Stockholm (nya E4 dragningen) där du åker från Barkarby till Kungenskurva på ca 20 minuter och är planerat att vara färdigställt 2026. I närheten finns även Barkarbystaden som är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Flottiljens köpkvarter öppnade i maj 2014. I november samma år utökades utbudet av butiker ytterligare i Barkarbystaden med öppnandet av Barkarby gate. I Barkarbystaden bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 100 välkända butiker, varuhus och stormarknader.