BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Doktor Widerströms gata 70

  • 4 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 7090
  • 53
  • 4700
Värdera din bostad

Beskrivning

Det här är ett hem som bör tilltala den som söker det lilla extra! Mycket smakfullt renoverad och ombyggd bostad där det bara är att flytta in. Nuvarande ägare har valt smakfulla och sobra färg- och materialval. Renoveringarna är gjorda under 2021. Bostaden har flera fina detaljer såsom platsbyggda garderober och en köksö. Badrummet har gjorts större och är utrustat med bl.a golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Att det finns en extra gästtoalett uppskattas av familjen och underlättar vardagen. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning, vilket resulterar i trevliga umgängesytor. Det snygga köket från HTH har gott om skåpförvaring och en trevlig köksö. De strama köksluckorna ger ett modernt intryck. Den svarta blandaren och svarta beslagen bryter av snyggt. Från köket nås balkongen som har utsikt över den gröna gatan. De tre sovrummen är samtliga i bra storlek och från det ena sovrummet nås en klädkammare. 

Här bor du i en populär förening med god ekonomi! Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett källarförråd och ett matkällarförråd. Det finns gemensam tvättstuga, en föreningslokal som kan hyras samt övernattningsrum. 

Fruängen är ett populärt område och nuvarande ägare har trivts riktigt bra. Som boende här har man närhet till det mesta. På kort gångavstånd finns Fruängen C som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, Systembolaget, gym, mataffärer och bra allmänna kommunikationer i form av t-bana och bussar. I centrum finns också Erssons fisk och deli samt den trevliga butiken Handgjort som tillverkar chokladpraliner, tårtor och bakverk.

Kök 
Det som utmärker bostaden är bland annat det sobra köket från HTH. Det smakfulla köket bjuder verkligen in till matlagning och umgänge, mycket tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Ett matbord går att duka upp för många gäster vid behov. En trevlig detalj är köksön. 

Vardagsrum 
Rymligt vardagsrum med ett insynsskyddat läge. Från fönsterpartierna har du fin utsikt över grönskan utanför. Här kan du möblera med en soffa, TV-möbel och läsfåtölj. 

Balkong 
Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Även balkongen har ett skyddat läge utan någon insyn. Perfekt placering intill kök och vardagsrum. Här kan du möblera med en soffgrupp och en massa blommor.

Sovrum 
Underbart sovrum med walk-in-closet och fina detaljer såsom platsbyggda garderober och platsbyggd bokhylla. Ostört läge mot den trevliga innergården.

Sovrum 
Det här fina sovrummet tillhör idag familjens lilla son. Perfekt storlek med plats för säng, nattduksbord och byrå. Även här finns platsbyggda garderober och en bokhylla. Från fönsterpartiet har du utsikt över den grönskande och lugna innergården.

Sovrum
Samma rofyllda läge mot innergården som de övriga två sovrummen. Även här finns en platsbyggda bokhylla. 
Utrymme finns för säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord.

Badrum 
Lyxigt och påkostat badrum! Nuvarande ägare har i samband med renoveringen valt att göra badrummet större. Badrummet går i en smakfull färgskala och är utrustat med bl.a härlig golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Gästtoalett
I anslutning till hallen finns den renoverade gästtoaletten med samma smakfulla material- och färgval som i badrummet.

Hall
Redan i hallen avslöjas vilket fint hem som väntar. Rakt fram skymtar köket och sällskapsrummet.
I hallen finns gott om plats för ytterkläder och skor, plats finns för hatthylla och väggskåp. På golvet ligger ett klinker som inte bara är snyggt utan också praktiskt.
Förutom förvaringsmöjligheter i bostaden så förfogar bostadsrättsinnehavaren över ett rymligt källarförråd.