BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla Strand

Sickla Strand 47

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 4639
  • 634
  • 3415
Värdera din bostad

Beskrivning

Bostad som gör dig lycklig! Välkomna till denna pärla med ett härligt sjönära läge där du under sommarhalvåret kan svalka kroppen precis utanför huset i härliga Sicklasjön eller snöra på sig skridskorna på vintern och ta några skär! Här bor du förmånligt i en omtyckt förening med god ekonomi och låg avgift.

Välplanerad 2:a om 51 kvadratmeter med nyrenoverat kök från 2019 som har en magisk balkong med härlig grönska utanför och en trevlig utsikt över Sicklasjön. Slå dig ned och avnjut en härlig frukost eller varför inte en trevlig lunch i solen. Stort omsorgsfullt kök för både matlagning och middagar med matplats för 4-6 personer. De greige/beige skåpluckorna i kombination med den vita bänkskivan utger en känsla av medvetenhet. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys, induktionshäll, självrengörande ugn, integrerad micro samt diskmaskin.
Direkt till vänster från hallen som har ett praktiskt golv i mörk klinker, ligger det generösa vardagsrummet med ett vackert fönster med utsikt över Hammarbybacken, ger rikligt med ljusinsläpp. Här möblerar du ledigt med soffa, TV samt annat möblemang om så önskas. På golvet ligger en trevlig ekparkett som är ett återkommande tema i lägenheten. Här finns även en walk in closet som ger stora förvaringsmöjligheter. Från hallen nås även det rogivande sovrummet i lugnt gårdsläge. Här får du enkelt plats med dubbelsäng, sängbord samt arbetsplats. Stambytt badrum som är helkaklat i vitt med ett mörkt klinker på golv. Utrustningen består av WC, dusch och handfat och är även förberett för tvättmaskin.

Ytterligare förvaringsmöjligheter via två stycken källarförråd.

Egenskaper du inte vill missa!

- Smakfullt kök nyrenoverat från 2019
- Balkong med härlig sjöutsikt mot Sicklasjön och Nackareservatet
- Sicklasjön nås några meter från bostaden för bad och skridskoåkning
- Låg avgift där tv och bredband ingår
- Väldigt stabil förening som är lågt belånad
- Naturnära läge men samtidigt direktkontakt med Sickla Köpkvarter.