BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 74, uteplats

  • 3.5 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 6210
  • 642
  • 2984
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - renoverad 3,5:a med radhuskänsla - Sällan till salu
Här erbjuds en topprenoverad Årstapärla i en av Årstas bästa föreningar. Optimalt planerad trea som idag disponeras som en fyra. Lägenheten erbjuder ett skyddat läge med fåglar och lummig omgivning som närmsta grannar. Mysig och rymlig uteplats belägen i sydostligt läge.
 
Perfekt läge i Årsta med naturreservatet Årstaskogen direkt utanför dörren med bara några hundra meter till Årstaviken, ca fem minuters promenad till Årsta torg. Utöver detta finns dessutom buss utanför som tar dig både till knutpunkten Gullmarsplan och Årstaberg med pendeltågsstation.
 
Rumsbeskrivning
Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. Här finns ljusa väggar och ekparkettgolv. Lägenheten har gediget och topprenoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum som bidrar till social samvaro. Här kan du förbereda kvällens middag vid de generösa arbetsytorna samtidigt som du har Årstaskogens grönska utanför köksfönstret. I bänk- och överskåp finner du väl tilltagen förvaring. Maskinellt utrustat med fullstor kyl och frys, häll med tillhörande ugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Invid köket finns rymlig matplats för sällskap om 6-8 personer för den som önskar. Lättmöblerat och ljust vardagsrum som enkelt kan möbleras efter drömmar och behov. Här finns ljusa väggar och ekparkettgolv. Från vardagsrummet nås lägenhetens hjärta, den rymliga uteplatsen där du omges av insynsskydd via staket och lummig omgivning. Dränkt i solsken under större delen av dagen öppnar möjligheter för såväl odlingar och en avslappnande stund i solen. Topprenoverat och helkaklat badrum med klinkergolv. Här finns golvvärme, wc, handfat med kommod, dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Utöver detta finns idag två generösa sovrum med gott om plats för möblemang.  Nuvarande ägare disponerar lägenheten som 4 rok där klädkammaren har inretts som barnrum. Detta rum går enkelt att göra om till kontor för den som önskar.
 
- Rymlig uteplats
- Topprenoverad
- Radhuskänsla
- Mycket låg månadsavgift
- Välplanerad trea helt utan onödiga kvadratmeter
- Föreningen äger marken
- Perfekt läge på den lugnare delen av Sköntorpsvägen
- Närhet till Årstaskogen, Årsta centrum och kommunikationer
- Bra kommunikationer
 
Uteplats i sydostligt läge - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig uteplats i sydostligt läge.  Här finns gott om plats för utemöbler. Skapa din egen sommaroas!
 
Allmänt om Sköntorpsvägen
På Sköntorpsvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Ett stenkast bor erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.