BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ektorp - Nacka

Edinsvägen 1, vån 9

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 13271
  • 3292
  • 1916
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finner ni en optimalt planerad lägenhet belägen näst högst upp i huset helt utan insyn på vån 9. Från bostaden har man sjöglimt och milsvid utsikt med kända landmärken som bland annat Globen och Hammarbybacken i blickfånget. Generösa fönsterytor skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. Här bor man lugnt vid en lågtrafikerat återvändsgata och nära natur, bad, båtliv och ett rikt serviceutbud. Mycket bra kommunikationer med tåg, bil och buss där Slussen nås inom ca 15-20 min.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – With a view
Ljust och fint vardagsrum med mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för såväl dubbelsäng som soffgrupp och matbord. Från rummet kan man njuta av utsikten som verkligen är något utöver det vanliga. 

Kök - Väldisponerat
Trevligt kök med fönster som ger fint ljusinsläpp. Köksutrustningen består av spis med tillhörande ugn, kyl/frys och spisfläkt. Här finns även möjligheten att öppna upp mot vardagsrummet, se förslag på alternativ planlösning.

Badrum - Stambytt och nyrenoverat
Snyggt nyrenoverat badrum (stambytt 2021) med helkaklade väggar, golvet belagt med grått klinkers, golvvärme och spotligtsbelysning. Badrumsutrustningen består av dusch med takdusch och duschväggar i glas, toalett, handdukstork och tvättställ med tillhörande underskåp. I badrummet finns även utrymme för tvättmaskin.

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av platsbyggda garderober med tillhörande överskåp från byggåret. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.