BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 40, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 10904
  • 5888
  • 5377
Värdera din bostad

Beskrivning

Med lugnt och ostört läge ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 3:a med stor balkong med både eftermiddagssol och härlig utsikt. Lägenheten har generösa fönsterytor i genomgående planlösning  som medför rikligt med ljusinsläpp och skapar underbar rymd.

Bostaden är väldisponerad och verkligen anpassad efter barnfamiljers specifika behov och underlättar för en skön vardagsmiljö. Här finns stora sociala ytor i öppen planlösning med matplats för 6-8 personer intill ett härligt burspråk. Fullutrustat vitt kök med mycket goda arbets- och förvaringsytor. En trevlig detalj är köksön med sittplatser som blir en naturlig samlingspunkt. 

Sovrummen som är praktiskt utplacerade är rymliga med plats för dubbelsäng och har goda förvaringsytor via rymliga garderobsväggar med skjutdörrar. I anslutning till hallen finns ett stort välutrustat badrum med vita kaklade väggar med klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch med skjutbara glasdörrar, tvättmaskin  samt torktumlare med goda förvaringsytor ovanför.  

Härtill finns en stor balkong med plats för såväl matbord, solstolar och loungegrupp. Här kan det stora sällskapet med fördel njuta av eftermiddagssolen Balkongen har skjutbara glaspartier vilket gör att man förlänger säsongen några månader till om året!

Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. På golvet ligger vackert ekparkettgolv med golvvärme i hela bostaden.

På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger ca 200 meter bort, utan att passera vägar, och flera förskolor finns närmare än så. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbana, bussar, tunnelbana och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten:
- Perfekt planerad bostad med öppen planlösning, stora sovrum, och goda förvaringsytor.
- Stor inglasad terrass med eftermiddagssol 
- Vackra ekparkettsgolv med golvvärme i hela bostaden.
- Perfekta förvaringsytor via inredda garderobsväggar med skjutdörrar.
- Stora sociala ytor med plats för det stora sällskapet.
- Fullutrustat och stilrent kök med påkostade tillval
- Till lägenheten hör ett bra källarförråd 
- I föreningen finns hobbyrum, gästlägenhet och tvättstuga. Via hissen når man garage, cykelrum och källarförråd