BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan

Etsarvägen 1 2tr

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 6286
  • 1530
  • 2539
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket välplanerad och trivsam lägenhet i toppskick, med ett bra soligt sydvästläge på balkongen.  Väldisponerade ytor och en fin layout där man verkligen har nyttjat bostadens ytor optimalt. 

Här möts du av ett modernt kök och ett modernt snyggt badrum från 2020 med tvättmaskin, ett generöst sovrum och ett vardagsrum med utgång till balkong. Lägenheten ligger i bästa sydvästläge i trivsamma och grönskande kvarter. Det finns även ett mindre sovrum - perfekt för hemmajobb eller barnrum. Några minuter promenad till knutpunkten vid Gullmarsplan med tunnelbana, bussar och tvärbana. Lägenheten har en mycket trivsam planlösning och är i utmärkt skick - bara att flytta in direkt. 

- utmärkt skick
- närhet till t-bana, bussar och tvärbana både vid Gullmarsplan och Globen
- balkong i suveränt sydvästläge
- hiss
- väldisponerade ytor

VARDAGSRUM
Med plats för matbord till 4-12 personer, soffgrupp och generös takhöjd är det ett socialt rum att trivas i. Utgång till balkong med sol under stora delar av dagen och kvällen vilket verkligen  ger ett extra rum för harmoni! Öppen spis som skänker ett lugn och värme till rummet.

SOVRUM 1 & 2
Ett generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng och en garderob med skjutdörrar. Ett utmärkt lite mindre sovrum blir perfekt som barnrum eller arbetsrum. 

BADRUM
Renoverat snyggt badrum från 2020 med dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, en arbetsyta, handfat och toalett, handdukstork och golvvärme. Klinkergolv och kakel på väggarna. 

KÖK
Ett fint och optimalt planerat kök med fokus på matlagning och socialt häng. Ett kök där funktionaliteten verkligen står i centrum och kocken har exakt det som behövs. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, microvågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, bra förvaring och arbetsytor. Köksö för socialt häng och det är flyttbart så vill man justera placering och läge är det bara köra igång. 

HALL
En välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och garderobsvägg. Snyggt klinkergolv i entrén. Säkerhetsdörr. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd och ett mindre källarförråd.