BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta - Sköntorpsplan

Gullmarsvägen 29, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 6655
  • 1738
  • 3117
Värdera din bostad

Beskrivning

- Solig balkong & Egen parkeringsplats -
Optimalt planerad funkis 3:a med en solig balkong och egen parkeringsplats som följer med lägenheten. Lägenheten ligger i hörnläge med generösa fönsterytor i två väderstreck vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. I hemmet finns flertalet tidstypiska detaljer från byggåret 1946 bevarade, som fint lagt parkettgolv i ek, fönsterbänkar i natursten, vackra pardörrar med glaspartier samt platsbyggda garderober i klassisk funkisstil.  

Trevliga Sköntorpsplan
Föreningens fina flerbostadshus ligger på trevliga Sköntorpsplan som med sitt centrala men ändå naturnära läge lämnar inget att önska - Här bor man i staden med ändå invid vatten, skog och natur. Inom ett hundra meter ligger underbara Årstaskogen som bjuder på härlig natur och vackert vatten på gränsen mellan Saltsjön och Mälaren. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som vetter mot väster finns gott om plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Kök - Väldisponerat
Välplanerat kök med matplats för 4 personer. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Vitt kakel ovan bänkytor. Den dörr som ursprungligen fanns mot vardagsrummet har satts igen men går enkelt att öppna upp igen. Här finns även möjligheten att öppna upp ytterligare om man så önskar.

Vardagsrum - Representativt
Representativt vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och accessen lägenhetens balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner där det finns gott om plats för både en rejäl soffgrupp och ett matsalsbord. Här finns även vackra pardörrar med glaspartier som skänker stilfullhet åt rummet.

Inre möblerbar hall
Den inre hallen har karaktären av ett rum och kan med fördel inredas och nyttjas som ett mycket bra arbetsrum/hemmakontor. För förvaring finns en klädkammare. 

Sovrum 1
Mycket trevligt rum med vackert ekparkettgolv och fina pardörrar. Rummet nås både via den inre hallen och från vardagsrummet. I rummet finns plats för både dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. 

Sovrum 2
Rymligt och rogivande rum med bevarade platsbyggda funkisgarderober. Rummet som nås via entréhallen har även det gott om plats för såväl dubbelsäng och skrivbord.

Hall - Välkomnande
Välkomnande entréhall med praktiskt klinkergolv. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor och för förvaring finns platsbyggda garderober från byggåret. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum – Väldisponerat
Lägenheten har ett rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ, dusch och badrumsskåp.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.

Parkeringsplatser
Egen parkeringsplats (ingår i och följer med bostadsrätten). Kostnaden för parkeringsplatsen är 304 kr/mån.