BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Huddinge

Rådsvägen 3b

  • 1 rum och kök
  • 27.5 kvm
  • Såld
  • 4763
  • 622
  • 1345
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna optimalt planerade och fräscha etta med ett fantastiskt läge intill Kvarnbergsplan med kort promenad till Huddinge centrum. Ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och rymligt vardagsrum, helkaklat och fräscht badrum med egna tvättmöjligheter. Bo i en mycket trivsam och omtyckt förening med låga avgifter.

Entré/hall 
Ljus och välkomnande entré med en praktisk dubbelgarderob med skjutdörrar samt ett städskåp. Målade väggar och ljust laminatgolv.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här finns plats för både soffa och säng. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Vitmålade väggar och ekparkett.

Kök
Trivsamt kök med vita och stilrena skåpluckor med fräscha beslag, vitt kakel ovan bänkskivan samt vit maskinell utrusning Kombinerad kyl och frys från Electrolux, fristående spis med häll från Cylinda, fläkt samt en fristående mikrougn. Ytterligare arbetsyta på bänkskiva i massivt trä som avgränsar fint mot vardagsrummet. Målade väggar och mörkt laminatgolv.

Badrum
Stilrent och helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Grå klinker på golv samt vita kakelplattor på vägg. Tvättställ, spegelskåp, wc och dusch. Här finns också ett ytterligare väggskåp med bra förvaring samt en tvättmaskin.

Sammanfattningsvis en perfekt planerad lägenhet på en attraktiv adress med närhet till allt!