BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 115, 5 tr

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 4011
  • 603
  • 2826
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Välkomna till denna optimala och väldisponerade 1,5:a belägen på populära Sköntorpsvägen 115. Här bor du på 5 trappor med fri utsikt. Rikligt välplanerde kvadratmetrar med Årstaskogen och Årstaviken som närmsta granne.

Rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entré. Säkerhetsdörr är installerad. Invid hallen finnns dessutom en rymlig klädkammare som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Rum med gott om plats för soffa och matbord. Invid rummet finns sovalkov med plats för säng och förvaring. Från rummet nås inglasad balkong med fri utsikt. Här kan du njuta av morgonsolen med usikt mot Mariakyrkan och Globen. Renoverat Härjedalskök  där samtliga köksluckor inklusive sidodelarna är utbytta sommar 2021. Ny, slitstark och massiv ekbänkskiva. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys (2019), diskmaskin, häll med tillhörande ugn och handfat. Rymlig och stambytt badrum från 2004. Utrustat med dusch, wc och badrumsskåp. Förberett för tvättmaskin.

- Inglasad och rymlig balkong
- 5 trappor
- Hiss i huset
- Välskött förening
- Bra skick
- Årstaviken som närmsta granne
- Låg belåning

Allmänt om föreningen
Här bor du i en stabil och välskött förening med ordning och reda på finanserna. Belägen endast ett stenkast från Årstaskogen, Årstaviken och Årsta torg.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.