BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby Slott

Vibyholmsvägen 7

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Oslagbart läge mot vacker park! Från den söndervända balkongen kan man dessutom bygga trappa ned till denna grönskande park/ innergård som tillhör föreningen. Detta måste man ansöka och få godkänt hos föreningen innan man gör. Både köket med matplats och det rymliga vardagsrummet har fönster mot parksidan och ger full uppsyn över lekande barn och såklart en vacker vy. Lägenheten har ett härligt ljusflöde från 2 håll. Det stora sovrummet är väl tilltaget och har en egen klädkammare och det andra sovrummet är perfekt som barnrum. Sovrummen ligger perfekt planerade i lägenheten, på vardera sida om det fräscha badrummet. Hallen går i en L-vinkel och här finns bra plats för förvaring och avhängning av ytterkläder. 

Lugnt och fint område med mycket grönska. Vackra Örby Slottspark ligger endast ett stenkast bort. Trevlig park med plaskdamm och vackra omgivningar. Mycket bra kommunikationer alldeles i närheten med bussar till Älvsjö station, Gullmarsplan och Liljeholmen. Även promenad och cykelavstånd till Älvsjö station med pendeltåg. Skola och förskola på kort promenadavstånd. Belägen i stor gammal HSB-förening. Mycket välskött med låg belåning och där man äger marken. 

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning 

Hall
Välkomnande hall med bra plats för upphängning av ytterkläder samt förvaring i rymlig inbyggd garderob. Plats för skrivbord/arbetsplats i den inre delen av hallen, mittemot vardagsrummet. Eller plats för ett stort extra förvaringsskåp. 

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum som ligger intill köket. För den som önskar en öppen planlösning, kan del av väggen tas ned här emellan. Fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och glasad balkongdörr.  Vardagsrummet inrymmer en rejäl soffgrupp och utrymme finns för matplats. Balkongen ligger i söderläge med sol under större delen av dagen. 

Kök
Matplatsdel vid fönstret med plats för 5-6 personer. Utsikt från köket över den lugna och fina parken. 

Sovrum 1
Mysigt och rogivande sovrum i avskilt läge. Fönster utan insyn mot lugn gångväg vid husets entré. Master bedroom där dubbelsäng, sängbord och skrivbord inryms. Plats för förvaring i intilliggande klädkammare. 

Sovrum 2
Ingång från hall till sovrum som är väl anpassat som barnrum/kontor. Här får säng, skrivbord och extra garderob plats.  Sovrummen ligger på vardera sida om badrummet. 

Badrum
Välplanerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv.