BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Beckasinvägen 33

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 3517
  • 427
  • 3048
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade och fina 2a i Saltängen. Nu har du äntligen chansen att bo i en mycket fin bostad i bästa läge med direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City. 

Bostaden präglas av en mycket bra planlösning med stora och öppna rum, väldisponerat kök med matplats och en trevlig balkong. När man kommer in i bostaden välkomnas man av hallen som erbjuder generösa ytor för avhängning och flertalet garderober. Vidare in i bostaden kommer man till köket som erbjuder generösa arbetsytor och gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys(2015), spis med ugn samt diskmaskin. Matplats för 4-6 personer.

Intill köket ligger sovrummet. Generöst med förvaring och plats för större säng och diverse sovrumsmöbler. Vidare in i bostaden finner ni ett rymligt vardagsrumm. Här ryms enkelt större soffa, tv möbler samt annat möblemang.

Från vardagsrummet når man den trevliga balkongen som erbjuder en härlig känsla av närhet till natur. 

Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasvägg, spegelskåp, handfat, handdukstork samt tvättmaskin(2014). Detta är en bostad som ni inte får missa, varmt välkommen på visning!

Mycket trevliga ytor med fruktträd, bärbuskar, grillplatser och utemöbler som boende i föreningen har tillgång till. 

- Välplanerad 2a

- Mysig balkong

- Ligger belägen i direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City

- Gratis parkering på gatan

- Lågt belånad förening (1820 lån/kvm 2019)