BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 18, 6 tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 9267
  • 4640
  • 3885
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen saluförs denna trevliga lägenhet 6 våningar upp i huset med en myllrande utsikt över grönska. Den väl genomtänkta planlösningen gör att varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Här har du öppet mellan kök och vardagsrum för en social och luftig känsla i kombination med ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Köket är praktiskt och har bra arbetsytor via bänkskiva av trä, även plats för mycket förvaring via över- samt underskåp. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin samt diskho. Hjärtat i lägenheten, som är vardagsrummet knyter ihop lägenheten på ett bra sätt och här möblerar du ledigt med soffa, TV-möbel samt en trevlig matplats. Perfekt för paret och för andra sociala sammanhang. Härifrån når man även den franska balkongen som ger rikligt med ljusinsläpp, öppna upp och njut! Via hallen som har en walk-in-closet når du badrummet som har vita kakelväggar och ett golv av mörkblått mosaik. Utrustningen består av WC, badkar, tvättmaskin och handfat.

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokaler. Topplokalen har fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm! I föreningen finns även tillgång till övernattningslägenheter och två takterrasser.

Här ges möjligheten att förvärva en otroligt smakfull lägenhet i en av Södermalms mest eftertraktade föreningar vid Medborgarplatsen med gångavstånd till både Mariatorget samt Nytorget. Varmt välkommen på visning!